Fede Álvarez diu que EL EXORCISMO DE DIOS (2021) és "dement i depravada"

Irán Castillo a El Exorcismo de Dios

Fede Álvarez: "El Exorcismo de Dios és la pel·lícula d'exorcismes més dement i depravada que he vist en molt de temps."



Es tracta d'una coproducció entre Mèxic i els Estats Units amb el director veneçolà Alejandro Hidalgo (La casa del fin de los tiempos) dirigint la pel·lícula. El guió també és seu, coescrit amb Santiago Fernández Calvete, qui va sorprendre el 2020 amb Sangre Vurdalak.

La història d'El Exorcismo de Dios segueix al pare Peter Williams, 1 exorcista nord-americà que, posseït per un dimoni que intentava expulsar, acaba cometent el sacrilegi més terrible. Divuit anys després, les conseqüències del seu pecat tornaran per turmentar, deslligant la batalla més gran contra el mal interior.

La pel·lícula sembla que segueix els patrons d'un film d'exorcismes de tall clàssic. L'actriu Iran Castillo interpreta una jove posseïda pel dimoni, i és protagonista de la impressionant imatge de capçalera, publicada a la revista Reforma.

El pare Peter Williams ho interpreta Will Beinbrink (It: Capítol 2). El repartiment el completa Joseph Marcell, Maria Gabriela de Faria, Raquel Rojas, Hector Kotsifakis i Maria Antonieta Hidalgo.

La presentació mundial de la pel·lícula serà al Fantastic Fest (Estats Units), entre els dies 23 i 30 de setembre. Posteriorment, El Exorcismo de Dios es presenta a Festival de Sitges 2021, tal com indicava un pòster de la pel·lícula que ja ha estat retirat de les xarxes socials.

Font: Instagram

Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris