'Gluttony', una orgia de gana i sexe al nou vídeo d'Horror Porn

Es tracta d'un nou clip dirigit per Sona Martini (Cunthulhu, The Dentist), en què es deixa més de banda el terror per acostar-se a una altra de les facetes del gènere, com és el grotesc i el que és detestable.


L'últim vídeo d'HorrorPorn es titula Gluttony, i des del 7 d'agost està disponible a la web oficial de la productora.

De nou es tracta d'un migmetratge dirigit per Sona Martini (Cunthulhu, The Dentist, Hell Hoes), aquesta vegada deixant més de banda el terror per a acostar-se a una altra de les facetes del gènere, com és el grotesc i el que és detestable. I és que, en efecte, Gluttony va d'això, d'explorar el pitjor i més repugnant dels set pecats capitals, com és la gola, i aproximar-ho cap a l'horror, la misogínia i el sexe, tot aconseguint una combinació provocativa i esgarrifosa.

Gluttony l'espectador es trobarà amb una casa governada per un tirà que regeix una família formada per éssers estranys. Al clip, es reuneixen tots per celebrar un festí, i les taules acaben inundades de menjar. Segons es pot llegir a la web d'HorrorPorn, "A la taula, dones segrestades que han estat engreixades per a l'insaciable mestre de cerimònies, a qui li agrada mastegar els seus cons grossos i els seus enormes pits plens de llet. Aquest és el lloc on passa l'orgia de la gola i el sexe. Ningú no deixa la taula fins que estigui ple de pecat!"



Les artistes que apareixen a Gluttony van des de dones amb sobrepès, a dones embarassades, persones com a mida diminut, i tant joves com madures. Destaquen noms com George Uhl, Nathaly Cherie, Angel Pricess, Alexa Bold i Krystal Swift.

Per veure Gluttony podeu clicarAQUÍ.

Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris