Kurando Mitsutake ja dirigeix el seu sisè film: LION GIRL


Després de presentar al Japó la recent Maniac Driver, Kurando Mitsutake ha sorprès a tothom amb l'anunci del rodatge del seu nou llargmetratge.


El director de cinema japonès Kurando Mitsutake ha anunciat a través de xarxes socials que ja treballa en el seu sisè llargmetratge. El film en qüestió es titula Lion Girl, i malgrat que no s'han donat detalls sobre la producció, se sap que serà d'acció i ciència-ficció.


L'anunci ha anat acompanyat de dues fotografies del set de rodatge. En una d'elles on es pot veure al director dins d'un espai interior degradat amb decoració japonesa:



L'altre fotografia mostra la claqueta que utilitzen els regidors als rodatges de les pel·lícules. Ens crida l'atenció que el director de fotografia de Lion Girl serà Toshiyuki Imai, el mateix que va fotografiar els títols de més èxit de Kurando Mitsutake, com són Karate Kill i Gun Woman.



Aquest anunci arriba mentre esperem l'estrena al nostre país de Maniac Driver, el giallo japonès que Mitsutake ha començat a presentar arreu del món. A data d'avui, el film només s'ha pogut veure al Festival de Cinema de Yubari, a Hokkaido (Japó), el conegut com “el més divertit del món”. L'esdeveniment se celebra entre els dies 16 i 20 de setembre.


Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris