La sèrie CHUCKY renova una segona temporada

Així ho ha anunciat Don Mancini, creador de la saga i també guionista d'aquesta sèrie que es podrà veure a SYFY el gener de 2022.


La sèrie Chucky s'estrena al canal SYFY España el gener de 2022, traduïda al castellà. Mentre esperem, als Estats Units ja l'han vist i l'èxit ha sigut aclaparador, fet que ha impulsat a les productores USA Network/SYFY a preparar una segona temporada.


Per ara, la primera temporada de la sèrie Chucky acumula 9,5 milions de visualitzacions a la plataforma SYFY.


El creador del personatge i la sèrie es Don Mancini, guionista de tota la saga del ninot diabòlic i també director dels films més recents. Sobre aquest èxit s'hi ha volgut referir:


Estem encantats de començar a estirar els fils d'una segona temporada de 'Chucky' [...] Moltes gràcies als nostres socis dels EUA, SYFY i UCP pel seu increïble suport i orientació per portar 'Chucky' a la petita pantalla, més gran que mai. I als aficionats, Chucky envia el seu agraïment etern i un missatge: "Això no s'ha acabat, ni de bon tros". Millor que cuideu les vostres esquenes el 2022!


L'últim episodi de Chucky es va poder veure el 30 de novembre a Estats Units.


Al Festival de Sitges 2021 es va presentar el primer episodi de la sèrie. Aquesta presentació va ser conduïda per l'actriu Fiona Dourif, qui interpreta el paper de Nica a les pel·lícules Curse of Chucky, Cult of Chucky i també a la sèrie Chucky. Aviat podreu llegir l'entrevista que li vam poder fer.


Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris