MARGAUX, el retorn de Steven C. Miller (Silent Night) al gènere de terror

Madison Pettis, Vanessa Morgan i Richard Harmon protagonitzen Margaux, que comença a rodar-se aquest estiu a Vancouver.


El director Steven C. Miller (Silent Night) prepara una nova pel·lícula de terror titulada Margaux. La història ha estat escrita a quatre mans per Nick Waters i Chris Beyrooty.

Motion Picture Corporation of America (MPCA) coprodueix la pel·lícula, i ha triat per al repartiment principal a Madison Pettis (American Pie: Girl 's Rules), Vanessa Morgan (Riverdale) i Richard Harmon (I Still See You).

El rodatge de Margaux començarà aquest estiu a Vancouver (Canadà), i tracta sobre un grup d'amics de la universitat que lloguen una casa intel·ligent per a un cap de setmana de festa. No obstant això, a poc a poc comencen a adonar-se que Margaux, el sistema d'intel·ligència artificial superavançat de la casa, té dissenys sinistres per a ells.

Aquesta pel·lícula suposarà el retorn al cinema de terror de Steven C. Miller des del remake Silent Night (2012), després d'abordar des de llavors altres gèneres amb les pel·lícules d'acció First Kill i Plan de Escape 2, i el detectivesc en la sèrie de Movistar + Line of Duty.

Brad Krevoy de la MPCA és el productor de la pel·lícula, al costat de Jamie Goehring de la productora Lighthouse Pictures.

Font: Deadline


Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris