Nicol Caponne mostra com va crear l'infern a 'Hell Hoes'

L'encarregada del disseny de producció i maquillatges de HorrorPorn.com ensenya la seva feina després de les càmeres de Hell Hoes.


Nicol Caponne ha mostrat imatges darrere de les càmeres de Hell Hoes, pel·lícula del catàleg HorrorPorn protagonitzada per Megan Inky i Adel Asanty. Recordem que és l'encarregada de l'aspecte visual de les pel·lícules de la productora.

"Com vaig crear l'infern a la Terra", diu Caponne a un Tweet. Hell Hoes és un clip porno amb espectaculars maquillatges i escenografia que realment impressionen per tractar-se de cinema X. Aquestes imatges fora de càmeres en què es recrea el procés de creació de la posada en escena evidencien la seva complexitat, sempre sota la partitura de Sona Martini com a director i guionista.



Hell Hoes ho protagonitzen actors i actrius estel·lars com són Adel Asanty, Megan Inky, Matt Darko, Max Born, Eveline Neill, Wanessa Sweet i Isabel Dark.

Sona Martini planteja a l'espectador una acalorada i infernal història sobre un àngel caigut del cel amb una enorme polla: Satanàs. Segons HorrorPorn:

L'estrella fosca brilla al cel i l'àngel caigut va alliberar la seva enorme polla. Satanàs està arribant! Les Hell Hoes estan caient als seus peus, obrint els seus forats anals com un sacrifici pel seu fosc Salvador. El Fosc Messiah va destruir els seus anys i els va cremar amb el seu infernal semen calent. Tot està fet ara. Regie Satanes!


Hell Hoes mostra Satanàs, semen cremant i homes i dones tatuades. També, uns espectaculars maquillatges i escenografia reforçats amb FX digitals, que empal·lideixen infinitat de pel·lícules de terror de sèrie B i alhora demostren el talent del seu responsable: Nicol Cappone. Jutgeu vosaltres mateixos:  






Font: Twitter

Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris