Novetats TetroVideo Blu-ray / DVD agost 2021: LARVA MENTAL (2020) i MALEFICA (1998)

La distribuïdora italiana especialitzada en terror extrem ha anunciat els seus dos llançaments d'agost a home video.


TetroVideo ha anunciat que Larva Mental (2020) i Malefica (1998) són les dues novetats DVD \ Blu-ray que llança l'agost de 2021. Dues pel·lícules ultra gore destinades a deixar empremta als gore-addictes.

La reserva de Larva Mental i Malefica ha començat el 3 d'agost a la web oficial de TetroVideo. Vindran en diverses edicions, algunes d'elles molt limitades.



LARVA MENTAL – Mikel Balerdi, 2020



La reserva de Larva Mental i Malefica ha començat el 3 d'agost a la web oficial de TetroVideo. Vindran en diverses edicions, algunes d'elles molt limitades.

Larva Mental és una de les pel·lícules més brutals i desagradables mai realitzades. Dirigida pel cineasta basc Mikel Balerdi, la pel·lícula és un drama de terror amb escenes violència molt explícita que combina la realitat amb els efectes especials, totes elles protagonitzades pel mateix director. Aquest és el seu debut al llargmetratge després de dirigir el segment 'Mouth' per Vore Gore.

Malgrat les seves impactants escenes, la pel·lícula té un fons artístic que intenta donar una profunditat a les imatges. No obstant això, Larva Mental és un exercici de provocació que explora el profà, tocant temes incòmodes com el suïcidi, l'autolesió, depressió, necrofília i drogues.

SINOPSI: Una noia (Dairi Gaona) se suïcida després de descobrir uns vídeos depravats del seu pare. La seva parella, després de descobrir el cos, cau en una espiral de bogeria.

Pots llegir la nostra crítica de Larva Mental.




MALEFICIA – Antoine Pellissier, 1998



Malefica és una pel·lícula francesa que forma part del catàleg Tetro Underground, un segell de la casa dedicat a obres de baix pressupost produïdes fins a 1999. Aquesta serà la segona pel·lícula d'aquest segell, després del llançament de ROT al juliol.

La que ens ocupa ha estat produïda, escrita i dirigida per Antoine Pellissier. Considerada com una obra mestra de l'ultra gore, la pel·lícula va ser rodada en 2 anys utilitzant fins a 200 actors, 200 litres de sang reial, i 100 lliures d'ossos també reals.

Tota mena d'atrocitats formen part del contingut de Malèfica (desmembraments, extracció d'ulls, llengües tallades,...), tot això dins d'una història sobre rituals que acaben en banys de sang.

SINOPSI: Una família s'introdueix dins d'un bosc i es troben amb un culte satànic que realitza sacrificis humans. Unes noies condemnades comencen a patir tortures i mutilacions fins a la seva mort, tot amb la intenció de convocar els morts per terroritzar a la gent.

Font: Nota de premsa  

Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris