Per què no hi ha sang a "Dragon Ball Super"? El productor Hiroyuki Sakurada dóna resposta


Un dels grans misteris que envolten Dragon Ball Super és el motiu pel qual no hi ha sang en els capítols, a diferència del que es va veure a Bola de Drac, Bola de Drac Z i Bola de Drac GT. Davant aquest misteri, se li va preguntar sobre aquest tema a Hiroyuki Sakurada -el productor de Dragon Ball Super- en la seva visita al 23 Saló del Manga de Barcelona. Segons Sakurada no es tracta d'una qüestió de voluntat d'Akira Toriyama, ni tampoc d'ell com a productor, i ni tan sols de Toei Animation, sinó que són les mateixes lleis japoneses que han estat alterades els darrers anys per protegir els nens dels continguts d'animació matinals a la televisió. Aquestes reformes de la llei són degudes a l'augment de la delinqüència juvenil al Japó. I cal tenir present que Dragon Ball Super s'emet cada diumenge al matí a les 09:00 a Fuji TV, horari infantil.

La resposta de Tadayoshi Sakurada a la pregunta que li va fer un fan de Dragon Ball Super respecte a aquest tema va ser la següent:

Ja han passat vint anys des de GT, la darrera sèrie d'animació de Dragon Ball, i després d'aquests vint anys, les normes televisives s'han alterat i ara no ens deixen afegir sang als dibuixos animats. Nosaltres intentem fer molta acció a cada episodi, i de fet, a mesura que avanci la sèrie i us poseu al dia a Espanya (Boing) veureu que l'acció és molt abundant, però sempre respectant les televisions.


Per tant, si no hi ha sang a Dragon Ball Super és per un tema legislatiu. No és una qüestió de censura, sinó de marges establerts inalterables. Ara bé, potser no podrien posicionar la sèrie en una altra franja horària que no fos protegida per ser horari infantil? La pregunta queda aquí.   


Hiroyuki Sakurada a l'esquerra

Publica un comentari a l'entrada

2 Comentaris

  1. Si hay sangre pero muy poco en 4 escenas en toda la serie .Informarse bien

    ResponElimina
    Respostes
    1. Le diràs tu al productor de Dragon Ball Super que si informe bien?? Eres tonto tio. Y si, algún capítulo concreti hay gotitas de sangre, pero es muy puntual.

      Elimina