Portada del nou artbook de Hideshi Hino, llegenda viva del manga de terror

Hideshi Hino: All Work (2019) serĂ  un llibre exclusivament d'imatges a tot color, realitzades per l'autor exclusivament per aquest llibre.



La llegenda viva del manga de terror japonès, Hideshi Hino (El nen cuc, Panorama Infernal), ha acabat de preparar un nou llibre d'art que es titularĂ  "Hideshi Hino: All Work" (2019). AixĂ­ ho ha confirmat ell mateix a travĂ©s de xarxes socials, i es preveu que aquest llibre d'il·lustracions pugui sortir a la venda en uns mesos al JapĂ³, probablement a l'agost.

Pocs detalls se saben sobre aquest artbook, mĂ©s enllĂ  que serĂ  un llibre exclusivament d'imatges a tot color, realitzades per Hideshi Hino exclusivament per a aquest llibre, i que la portada del llibre ja s'ha revelat. És la segĂ¼ent:




Hideshi Hino Ă©s un dibuixant de mĂ niga especialitzat en gènere de terror. Nascut a ManxĂºria el 1946, rĂ pidament es va traslladar amb la seva mare a TĂ²quio, on el clima de postguerra marcaria el seu futur com a artista. Inicialment, va voler dedicar-se a la direcciĂ³ cinematogrĂ fica, un ofici que va consolidar i que va servir per regalar al pĂºblic pel·lĂ­cules com Flower of Flesh and Blood (1985) i Mermaid in a Manhole (1988), totes dues formant part de la sèrie ultragore Guinea Pig. PerĂ² seria finalment amb el manga on aconseguiria ser distingit com un dels autors mĂ©s cèlebres del JapĂ³ i concretament del gènere de terror.

Avui dia, tĂ­tols com La serp vermella, El nen cuc, Circ de monstres, L'home cadĂ ver, Panorama infernal, Onimbo, Nits de Zipango o HistĂ²ries de la mĂ scara, sĂ³n mĂ nigues imprescindibles per al lector de mĂ niga de terror.

Hideshi Hino assegura que va matar el seu pare fins a tres vegades a les seves historietes. És sens dubte, un mestre del macabre, amb grans recursos narratius, i un estil molt particular que es balanceja entre el que Ă©s bell i el que Ă©s excessiu. Un mestre.  


Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris