Primera imatge oficial de la nova pel·lícula de 'Dragon Ball Super'

Fa un parell de dies Toei Animation va publicar en xarxes socials la primera imatge oficial de la propera pel·lícula de Dragon Ball, la número 20 de la franquícia, així com la confirmació de la data exacta de la seva estrena a cinemes. A més, la web oficial de la pel·lícula ja està activa i es pot llegir una interessant carta escrita pel mateix Akira Toriyama, en què revela suculents detalls sobre el futur més immediat de Dragon Ball Super. Per tot això pensem que val la pena respirar, reflexionar una mica sobre les informacions difoses per Toei, i extreure'n idees.

(Primera imatge oficial)

Hace unas semanas publicamos en LZM un artículo en el que intentamos dar forma a las últimas informaciones que se conocieron sobre la producción, que apuntaban todas ellas a la intención que tiene Akira Toriyama a ilustrar el origen de los Saiyans. Lo hizo a través de unas interesantes revelaciones en una entrevista a la revista Saikyō Jump, en que explicó el origen de Yamoshi, el primer Super Saiyan y a la vez el verdadero protagonista de la leyenda del Super Saiyan legendario que, además, fue responsable de la creación del Super Saiyan God. Todo ello puede ser algo complicado de entender, pero que de bien seguro la futura película de Dragon Ball se encargará de dar explicar con todo detalle.

Volviendo a la noticia publicada el pasado 13 de marzo, lo primero y más llamativo es lo que indica el titular de la noticia. Tenemos, por fin, fecha de estreno y imagen oficial de la futura película de Dragon Ball, además de la construcción definitiva del formato web oficial de la película. Vayamos por partes analizando todo el contenido que se puede extraer:


-DATA D'ESTRENA: Serà el divendres 14 de desembre de 2018. Això significa que fora del Japó podem trigar a veure la pel·lícula entre dies i setmanes fins que es filtri, ja que, al país del Sol naixent, no existeix la pirateria.



-AKIRA TORIYAMA: A la web (força buida de continguts de moment) també hi ha una carta d'Akira Toriyama cap als fans, i que hem traduït. És la següent:

"La nova pel·lícula de Dragon Ball Super tindrà lloc després de l'anime que és actualment a TV. El contingut llençarà una mica de llum sobre temes no explorats prèviament que tenen a veure amb Freezer i els Saiyans, i crec que serà una història molt agradable que serveix a un adversari formidable tan esperat!

Amb Battle of Gods del 2013, el lliurament anterior Resurrection 'F', i ara també aquesta vegada, he estat el que ha escrit les històries. També he estat dibuixant força coses per a ells [Toei Animation], com a il·lustracions de dissenys. En realitat estic tan ocupat com sempre, i si no estigués serialitzant res, tindria temps per pensar en l'animació. No tinc prou temps per involucrar-me (rialles).

Per cert, crec que el molt popular màniga Dragon Ball Super, dibuixat per Toyotaro, tindrà alguns desenvolupaments diferents de l'anime de TV o les pel·lícules. Assegureu-vos de verificar-ho també!
"



Compte amb aquests dos detalls de la carta: "Freezer" com a actiu important a la nova pel·lícula. Per cert, actualment, on és Freezer? Acabarà el torneig i tornarà al seu particular infern sent intranscendent al desenllaç de Dragon Ball Super? Tot són dubtes al voltant del malvat tirà.

I, canviant de tema, no oblidem que el manga de Toyotaro tindrà un desenvolupament diferent del serial de TV. Qui sap si aquestes alteracions poden tenir relació amb la futura pel·lícula.

De moment poc més n'hi ha sobre la taula. Només que la producció està agafant forma d'una manera discreta, però amb ritme als despatxos i estudis de creació artística de Toei Animation. Serà aquest 2018, al desembre, quan podrem tenir a l'abast la nova pel·lícula de Dragon Ball Super, que desvelarà l'origen dels Saiyans, i més concretament de Saiyan llegendari. Paciència!  



Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris