Primers personatges confirmats per 'Dragon Ball Super the 20th Movie'

L'últim número de la revista V Jump de Shueisha ha publicat una imatge promocional de la nova pel·lícula Dragon Ball Super the 20th Movie

L'últim número de la revista V Jump de Shueisha ha publicat una imatge promocional de la nova pel·lícula "Dragon Ball Super the 20th Movie". En aquesta imatge, situada a la pàgina número 87 de la revista, es poden apreciar els dissenys d'alguns dels personatges de la pel·lícula, com són Goku, Vegeta, Piccolo, Bills i Whis. Per tant, ja podem donar per confirmada la seva presència a la pel·lícula.

Els dibuixos de Goku, Vegeta i Piccolo, que mostren els seus cossos des de diferents perspectives, se'ls anomena "settei". Són uns dissenys de personatges que van dirigits als equips de producció com a eina de treball, i, per tant, destinats a un ús intern. El responsable d'aquests dibuixos és Naohiro Shintani.

Cal afegir que aquesta imatge promocional no ha estat inclosa a la web oficial de la pel·lícula, una web que va sense actualitzar-se des de la seva inauguració el 18 de març. Tot i això, sí que han informat que el canal de Twitter oficial de la pel·lícula per seguir totes les novetats que vagin sorgint és el de @DB_super2015.

La pel·lícula Dragon Ball Super the 20th Movie s'estrenarà a cinemes japonesos el 14 de desembre. 


Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris