'Suck My Blood', un festí de sang, sexe i horror

Gross Video és aquesta productora especialitzada en fetitxismes estranys i creacions experimentals.


Suck My Blood és l'última peça audiovisual de la productora nord-americana Gross Video, una empresa que dirigeix ​​les seves creacions als amants de fetitxismes estranys i de les creacions experimentals. Es tracta d'un cinema de baix pressupost, en què l'horror, el sexe i el gore, així com determinades filies prenen protagonisme, i aquest és el cas del seu darrer film: Suck My Blood.

La pel·lícula es va estrenar directament en DVD el 23 d'agost passat a la web oficial de Gross Video, i té una tirada limitada a 300 unitats. Els que vulguin fer-se amb un d'aquests DVD tenen seixanta dies per assegurar-se'n una còpia, ja que després d'aquest període les còpies restants acabaran sent eliminades definitivament de la botiga. Les primeres 100 unitats vindran signades, i fins i tot les 50 primeres amb un pòster exclusiu.

Suck My Blood és una pel·lícula per a adults i, per tant, els menors no la poden veure. Conté nus complets, escenes de sexe explícit, gore cruel i elements d'horror, tot protagonitzat per l'actriu Andy Moon. Un festí de carn, sexe i sang que farà les delícies dels amants de l'extrem, i sinó atents al seu potent tràiler. No t'ho perdis:  




Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris