SUPERLÓPEZ aterra al 36 Saló del Còmic per presentar el seu primer pòster i tràiler

L'acte promocional ha comptat amb la presència de Javier Ruiz Caldera, director que anteriorment ja va adaptar al cinema un altre personatge icònic del còmic espanyol, amb Anacleto: agent secret (2015)

Aquesta 36a edició del Saló del Còmic té un nom propi: Jan. El creador de Superlopez, que compleix 60 anys de carrera (i 45 del seu superheroi), no només està de doble aniversari sinó que a més ha estat l'encarregat de dibuixar el cartell de la present edició. I per si no n'hi hagués prou, ha estat al mateix Saló que s'ha fet la presentació oficial de la pel·lícula que adaptarà al cinema el seu Superlopez.

La presentació oficial del primer pòster de la pel·lícula, així com del seu primer tràiler, s'ha fet a l'Auditori del Palau 5 de Fira de Barcelona el passat dissabte 14 d'abril. L'acte promocional ha comptat amb la presència de Javier Ruiz Caldera, director que anteriorment ja va adaptar al cine un altre personatge icònic del còmic espanyol, amb Anacleto: agent secret (2015).

El pòster mostra els principals detalls que caracteritzen Superlopez: bigoti i vestit de superheroi. A la mateixa línia s'ha dirigit el primer tràiler la pel·lícula, en què també es pot apreciar com el seu protagonista, interpretat per l'actor Dani Rovira, vesteix el seu vestit, a més de detalls com el fet que li agraden els croissants, i de mostrar una breu seqüència amb Superlopez volant pel cel.  



Javier Ruiz Caldera ha volgut explicar què és el que veurà l'espectador a la pel·lícula, i va comentar que "els orígens de Superlópez al còmic comencen amb la seva arribada a la Terra i seguidament passa a ser oficinista, sense explicar el tràngol entre tots dos successos, i en canvi a la pel·lícula hem volgut desenvolupar més aquest espai, en què Superlópez descobreix els seus poders". Un altre element que ha volgut ressaltar el director és que el malvat (una dona en aquest cas) de la pel·lícula és un personatge inventat que no apareix al còmic, i que serà interpretat per Maribel Verdú. Segons ha assegurat Caldera "hi haurà un duel final espectacular".

Pel que fa a la participació de Jan al projecte, Javier Ruiz Caldera ha volgut deixar clar que l'autor no s'ha volgut involucrar en cap moment. "No ha volgut mai involucrar-se en la pel·lícula, i ens va donar total llibertat creativa. Això sí, li demanem si volia fer un cameig a l'estil Stan Lee, però igualment es va negar a ser filmat per una càmera. De tota manera, encara que s'hagi volgut desvincular del projecte del tot, ell considera que Dani Rovira és l'actor perfecte per interpretar Superlópez. Jo només espero que us acabi agradant, encara que estic segur que veureu alguns detalls que disten del seu còmic".



Finalment han preguntat a Javier Ruiz Caldera si podria definir en 5 adjectius Superlópez, en el que va ser tot un examen sorpresa per a la persona encarregada d'adaptar un còmic que ha marcat les vides de milers de persones. El director va respondre amb: "normal", "amb caràcter", "bon cor", "entranyable" i "poderós". Personalment, crec que mereix un notable.

La pel·lícula s'estrenarà a cinemes el 23/11/2018.  




Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris