Trobada dels fans amb l'equip de 'Dragon Ball Z: La Resurrecció de F'

2n per l'esquerra: Tadayoshi Yamamuro // 3r per la dreta: Norihiro Hayashida

Amb motiu de la imminent estrena a cinemes espanyols de la pel·lícula Dragon Ball Z: La Resurrecció de "F", el seu director Tadayoshi Yamamuro i el productor de la mateixa Norihiro Hayashida, van visitar el Saló del Manga de Barcelona per promocionar la pel·lícula. Un dels actes promocionals més interessants que tenien a l'agenda va ser un que es va fer a la Sala d'Actes 1 i que va acollir una multitudinària presència de públic, un acte en què els fans assistents van poder aprofitar per preguntar-los tota mena de coses sobre el món de Dragon Ball. Val a dir que, personalment, no em va agradar el format de la conferència, ja que segons quin tipus de preguntes de resposta òbvia que feia el públic, només serveixen perquè les agulles del rellotge avancin i perdem tots el temps sense acabar d'esprémer més suc aquests convidats. Però bé, al capdavall, l'esdeveniment no era per a premsa i sí per a fans.

A la conferència se'ls van fer moltes preguntes, i la majoria van servir per desvetllar coses interessants, com per exemple que aviat hi haurà una nova sèrie de Dragon Ball, i també per conèixer una mica més la figura d'Akira Toriyama. A continuació destaco les respostes més remarcables de la conferència:

Yamamuro: "De jove practicava les arts marcials. M'agradava molt dibuixar màniga, i va ser precisament el meu mestre qui em va animar a fer el salt i dedicar-me al món de l'anime. Va ser aleshores quan vaig tenir el meu primer contacte amb l'obra de Toriyama, col·laborant amb Dr. Slump".

Yamamuro: "He de reconèixer que La resurrecció de "F" és la pel·lícula de Dragon Ball amb més escenes d'acció de totes. Per dibuixar aquestes escenes em va ajudar molt la meva experiència a les arts marcials".

Yamamuro: "He participat en tots els processos creatius de Dragon Ball al llarg de la meva carrera, però el millor és ser-ne director. Hi ha més responsabilitat, i controlo el projecte de principi a fi. A més, considero que un director ha de conèixer bé totes les parts d'una producció i això m'agrada".

Yamamuro: "El capítol que més m'agrada de tota la saga de Dragon Ball és precisament Dragon Ball Z: La Resurrecció de "F", perquè és la que més m'ha costat".

Yamamuro: "Freezer és el meu personatge favorit".

Hayashida: "Dragon Ball Super tindrà continuïtat, i en aquesta continuïtat es detallarà més la història de la Battle of Gods i la de Resurrection of "F"".

Hayashida: "Si Dragon Ball Z Kai va tenir una aturada d'almenys un any entre la saga de Cèl·lula i Buu va ser perquè hi havia un contracte de dos anys entre Toei Animation i Fuji TV, i just després de la saga de Cell aquest contracte es va finalitzar. És per això que quan vam renovar l'acord vam poder continuar amb la saga de Buu".

Sobre Akira Toriyama:

Hayashida: "Toriyama ha col·laborat en el disseny dels personatges, cosa que no sol passar mai en una pel·lícula d'anime".

Yamamuro: "Vaig conèixer Toriyama. És una persona tímida, fa 1,75, és de constitució forta, i quan fa conferències (no sol fer gairebé mai) apareix vestit en xandall o texans. És una persona molt informal per a aquestes coses, però per a la feina és molt estricte".

Hayashida: "Afegint al que diu Tadayoshi, em van dir els de Shueisha [editorial propietària dels drets de Dragon Ball] que Toriyama té una casa immensa, però que el seu estudi no fa més de 15 m²".

Hayashida: "La idea de recuperar Freezer va ser de Toriyama. Es veu que va assistir a un concert de Rock al Japó, i el grup que tocava tenia una cançó que es titulava "F", cosa que li va fer gràcia i el va inspirar per recuperar Freezer".

Hayashida: "A La Resurrecció de "F", Krillin és fan de "One Piece". Això no és un detall imposat per Toei Animation, sinó que ja al guió original d'Akira Toriyama s'indicava que el mòbil de Krillin li havia de sonar la música de "One Piece".

Hayashida: "No s'ha modificat res del guió original de Toriyama. Això sí, a les escenes de lluita havia escrit al guió "ànims a l'equip de Toei Animation".  




Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris