Masaki Satô dibuixa en story board la transformació de Goku a Super Saiyan [Vídeo]

Masaki Sato va ser animador de Bola de Drac.

Al XXIV Saló del Manga de Barcelona vam tenir una visita molt especial: Masaki Satô, un dels millors animadors que ha tingut Bola de DracBola de Drac Z, a més de treballar en altres obres com Slam Dunk.

La seva agenda d'actes previstos al llarg del Saló va ser intensa, combinant les sessions de firmes amb les entrevistes, conferències i classes magistrals, una sèrie d'actes que van servir per conèixer una mica millor com va ser el procés de creació de Bola de Drac iBola de Drac Z Un dels més destacats va ser l'entrevista pública que li van fer els companys de Missió Tòquio al seu estand, on a més de preguntar-li per tota mena de coses relacionades amb la seva trajectòria professional, vam poder veure en directe una mostra del gran talent de Masaki Satô com animador. Aquesta mostra va consistir a reproduir davant del públic l'story board original de la transformació de Goku a Super Saiyan en el combat contra Freezer, una seqüència que es va encarregar d'animar per a Dragon Ball Z.

Per als més despistats, un story board és una guia que a base d'esbossos permet després als animadors (també als dibuixants de còmic o cineastes) treballar definitivament les seves obres. Per tant, la importància d'un story board és molt elevada en el procés d'elaboració d'un anime, perquè estableix les bases (en combinació amb un guió) per desenvolupar correctament l'obra.

A continuació mostro un vídeo amb l'animació del story board que va realitzar Masaki Satô al XXIV Saló del Manga de Barcelona:  



Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris