Cassandra Peterson (Elvira) carrega contra "vells excitats" decebuts per la seva homosexualitat

La sex-symbol i icona femenina del terror Cassandra Peterson va confessar al llibre autobiogràfic Yours Cruelly la seva homosexualitat. Una part dels seus fans sembla que no ho han encaixat bé.


L'actriu Cassandra Peterson (1951) és un mite eròtic des de que als anys vuitanta va crear el seu personatge Elvira. Per molts, és una icona femenina del gènere de terror, que s'ha mantingut intacte entre els fans a través de programes de televisió, pel·lícules, espots publicitaris, llibres, així com tota mena de marxandatge. Ara bé, aquest culte per part dels seus fans va ser alterat fa un mesos quan Cassandra Peterson va revelar que mantenia una relació amorosa amb una dona des de feia vint anys.


Això va ser el setembre de 2021, quan Peterson va publicar les seves memòries en un llibre titulat Yours Cruelly, on explica que des de fa vint anys manté una relació d'amor amb Teresa “T” Wierson.


Anteriorment, l'actriu nord-americana havia estat casada amb Mark Pierson (1981-2003) i amb qui va tenir una filla. Ell va ser productor del programa Midnight Madness on el personatge Elvira va ser presentat, i l'èxit del qual va fer impulsar amb posterioritat la producció de pel·lícules sobre el personatge.


Fins aquí res de nou. Ara bé, fa uns dies Cassandra Peterson va ser entrevistada al podcast Behind the Velvet Rope with David Yontef, i l'actriu va confessar que està molt sorpresa per l'impacte que ha tingut la notícia des de que va revelar la seva relació homosexual amb Teresa “T” Wierson, quelcom que s'ha traduït a les xarxes socials. Diu “Sembla que ho vam mantenir en un secret molt bo perquè ningú ho sabia, i tothom es va sorprendre”.


Aquesta sorpresa dels fans inicialment va tenir un impacte negatiu a través de les xarxes socials, a través de comentaris de fans decebuts per la notícia. Es refereix a un tipus de seguidor molt concret “Les persones heterosexuals, sabia que hi hauria uns vells que no els agradaria el fet que ja no tinguessin cap oportunitat amb mi”, i afegeix “I odio dir-los que de totes maneres ja no tenien cap oportunitat de tenir-me”.


Tot i aquest impacte inicial d'un sector dels fans, que segons Peterson es va traduir amb la pèrdua de gairebé 11.000 seguidors d'una xarxa social que no va determinar, al mateix temps n'ha guanyat 60.000 de nous, prova que la seva notícia ha atret nombrosos nous fans que han substituït els odiadors.


Sé que eren majoritàriament homes heterosexuals d'avançada edat que se sentien enganyats. No ho sé. No puc agradar a tothom!” conclou Peterson amb una demostració d'empoderament.


Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris