Guerrers comanxes a 'Depredador 5', que comença a rodar-se al maig

 

Dan Trachtenberg (Carrer Coverfield 10) dirigeix ​​Depredador 5 partint d'un guió escrit per Patrick Aison (Kingdom).


Depredador 5 inicia el seu rodatge el maig del 2021, concretament a Calgary (Canadà). Així ho confirma el portal especialitzat en la franquícia avpgalaxy, que a més ha donat a conèixer detalls dels personatges principals de la pel·lícula.

Produïda per Davis Entertainment, aquesta cinquena entrega de la saga la dirigeix ​​Dan Trachtenberg (Carrer Coverfield 10) partint d'un guió escrit per Patrick Aison (Kingdom) originalment titulat "Skulls", pel·lícula sobre alienígenes i comanxes que emprenien una batalla. Fox, l'empresa encarregada de finançar el projecte, va reciclar el guió de Skulls i l'ha vinculat a la saga Depredador.

Recordem que aquesta nova pel·lícula de la saga serà una preqüela que es contextualitza centenars d'anys en el passat, quan els nadius americans habitaven el nord del continent.

Nous detalls argumentals de Depredador 5 han estat publicats, així com el perfil del protagonista de la pel·lícula, una dona anomenada Kee. Són aquests:

La història segueix Kee, una dona comanxe que va en contra de les normes i tradicions de gènere per convertir-se en guerrera. Fa molts anys, abans que cap europeu no hagués envaït les seves terres, el poble comanxe tenia una societat i unes normes de gènere ben definides. Kee és molt propera al seu germà menor, Taabe, qui està sent preparat com a líder. Tan capaç com qualsevol jove de la tribu, Kee sempre ha estat una mestra i una font d'inspiració per a Taabe. A la manera comanxe, ella és Patsi, la germana gran que ha ajudat a donar-li forma. Kee és una narradora de la veritat i té una percepció que altres no tenen. Una gallimarsot [sic] que vol demostrar la seva vàlua al món masculí dels comanxes. Quan el perill els amenaça a tothom, Kee es proposa demostrar que és tan capaç com qualsevol jove guerrer.


Lectures en clau de gènere sobre el trencament d'estereotips i superació femenina, és el que s'aprecia en aquest resum argumental del qual serà Depredador 5. Ara com ara haurem d'esperar a tenir detalls més precisos sobre la trama, i sobretot estar atents a l'inici del rodatge de la pel·lícula al maig.  


Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris