Inquietant tràiler d''ALONE WITH YOU' amb Barbara Cramton

La icona femenina del cinema de terror participa en aquesta òpera prima d'Emily Bennett i Justin Brooks.


Dark Star Pictures ha publicat el tràiler oficial d'Alone with you, pel·lícula de terror sobre aparicions fantasmals, connexions distorsionades a través de plataformes i passats horrorosos que tornen.


SINOPSI: Quan una dona jove prepara minuciosament una tornada a casa romàntica per a la seva xicota, el seu apartament comença a semblar-se més com una tomba, quan veus, ombres i al·lucinacions revelen una veritat que no ha volgut enfrontar.


A Alone with you destaca la presència de la icona femenina de l'horror Barbara Crampton (Re-Animator), així com Emily Bennett (King of Knives), Emma Myles (Orange Is the New Black), i Dora Madison (Friday Night Lights).


I és la mateixa actriu Emily Bennett qui dirigeix el film, juntament amb Justin Brooks. També han escrit el guió. Per tots dos aquests és el seu debut direccional.


Alone with you s'estrenarà al mercat nord-americà el 4 de febrer de 2022 a plataformes, i el dia 8 de febrer ho farà en DVD. Esperem que a casa nostra també arribi d'una forma o altra. Per ara, gaudiu del seu intens tràiler:



Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris