Daniella Pineda s'uneix al spin-off "TALES OF THE WALKING DEAD"

L'actriu que interpreta Faye Valentine a 'Cowboy Bebop' de Netflix, serĂ  una de les protagonistes del nou spin-off de 'The Walking Dead' que prepara l'AMC.


L'actriu Daniella Pineda ha signat un contracte amb l'AMC per a sumar-se al repartiment de “Tales of the Walking Dead”, l'espinof de la popular sèrie de zombis que serĂ  narrat en format d'antologia, Ă©s a dir, amb diferents histĂ²ries contextualitzades en l'univers de la franquĂ­cia.


Aquesta notĂ­cia l'hem pogut llegir a Variety. D'aquesta manera Pineda se suma a una producciĂ³ que ja ha confirmat els noms de Terry Crews, Parker Posey, Poppy Liu, Anthony Edwards, i Jillian Bell, tot i que els rols que tindran cada un d'ells encara Ă©s secret.


“Tales of the Walking Dead” serĂ  una sèrie de sis episodis que incorpora nous personatges i histĂ²ries del que s'ha conegut a “The Walking Dead” i, per tant, es desenvoluparĂ  de manera independent tot i aprofitar el context. Per tant, la intenciĂ³ d'AMC Ă©s la d'expandir l'univers de la franquĂ­cia.


De fet, fa uns mesos, el director d'operacions de l'AMC va informar que “Tales of the Walking Dead” servirĂ  com a test per calibrar l'interès del pĂºblic per cada episodi, i depenent de l'èxit de cada un d'ells en el futur es podria convertir en un altre espinof. Doncs, sembla que hi ha “The Walking Dead” per una bona estona.


La data d'estrena de la sèrie Ă©s incerta, perĂ² es preveu que serĂ  aquest estiu. 


Daniella Pineda (34 anys) Ă©s l'actriu que interpreta Faye Valentine a la sèrie Cowboy Bebop de Netflix, l'adaptaciĂ³ en viu de l'anime d'èxit japonès produĂ¯t per Sunrise. TambĂ© va participar a “Jurassic World: El Regne Caigut” el 2018 amb el seu personatge de Zia Rodriguez, i que reencarnarĂ  en la inminent seqĂ¼ela “Jurassic Park Dominion” que s'estrena a cinemes el juny del 2022.


Aquest no Ă©s el primer cop que AMC produeix un esponif de la sèrie principal. El 2015 va produir “Fear the Walking Dead”. Pocs anys desprĂ©s, quan l'actor Andrew Lincoln (el personatge de Rick Grimes) va anunciar que abandonava la sèrie, es va anunciar la producciĂ³ de tres pel·lĂ­cules basades en alguns esdeveniments sobre el personatge de Rick. I ja el 2020 es va estrenar “The Walking Dead: World Beyond”, un tercer espinof de la franquĂ­cia.


“The Walking Dead” Ă©s un cĂ²mic creat per Robert Kirkman i Tony Moore que la productora AMC va adaptar en una sèrie de televisiĂ³ que ha acabat tenint dotze temporades. El director Frank Darabont va ser l'encarregat de desenvolupar-la.


Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris