Daniella Pineda s'uneix al spin-off "TALES OF THE WALKING DEAD"

L'actriu que interpreta Faye Valentine a 'Cowboy Bebop' de Netflix, serà una de les protagonistes del nou spin-off de 'The Walking Dead' que prepara l'AMC.


L'actriu Daniella Pineda ha signat un contracte amb l'AMC per a sumar-se al repartiment de “Tales of the Walking Dead”, l'espinof de la popular sèrie de zombis que serà narrat en format d'antologia, és a dir, amb diferents històries contextualitzades en l'univers de la franquícia.


Aquesta notícia l'hem pogut llegir a Variety. D'aquesta manera Pineda se suma a una producció que ja ha confirmat els noms de Terry Crews, Parker Posey, Poppy Liu, Anthony Edwards, i Jillian Bell, tot i que els rols que tindran cada un d'ells encara és secret.


“Tales of the Walking Dead” serà una sèrie de sis episodis que incorpora nous personatges i històries del que s'ha conegut a “The Walking Dead” i, per tant, es desenvoluparà de manera independent tot i aprofitar el context. Per tant, la intenció d'AMC és la d'expandir l'univers de la franquícia.


De fet, fa uns mesos, el director d'operacions de l'AMC va informar que “Tales of the Walking Dead” servirà com a test per calibrar l'interès del públic per cada episodi, i depenent de l'èxit de cada un d'ells en el futur es podria convertir en un altre espinof. Doncs, sembla que hi ha “The Walking Dead” per una bona estona.


La data d'estrena de la sèrie és incerta, però es preveu que serà aquest estiu. 


Daniella Pineda (34 anys) és l'actriu que interpreta Faye Valentine a la sèrie Cowboy Bebop de Netflix, l'adaptació en viu de l'anime d'èxit japonès produït per Sunrise. També va participar a “Jurassic World: El Regne Caigut” el 2018 amb el seu personatge de Zia Rodriguez, i que reencarnarà en la inminent seqüela “Jurassic Park Dominion” que s'estrena a cinemes el juny del 2022.


Aquest no és el primer cop que AMC produeix un esponif de la sèrie principal. El 2015 va produir “Fear the Walking Dead”. Pocs anys després, quan l'actor Andrew Lincoln (el personatge de Rick Grimes) va anunciar que abandonava la sèrie, es va anunciar la producció de tres pel·lícules basades en alguns esdeveniments sobre el personatge de Rick. I ja el 2020 es va estrenar “The Walking Dead: World Beyond”, un tercer espinof de la franquícia.


“The Walking Dead” és un còmic creat per Robert Kirkman i Tony Moore que la productora AMC va adaptar en una sèrie de televisió que ha acabat tenint dotze temporades. El director Frank Darabont va ser l'encarregat de desenvolupar-la.


Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris