El Manga Barcelona es trasllada a Fira Barcelona Gran Via

El 28 Manga Barcelona se celebrarà els dies 8, 9, 10, i 11 de desembre a Fira Barcelona Gran Via.


El creixement del sector del còmic, manga i l'anime en particular és espectacular, i el Manga Barcelona ha crescut al mateix ritme al llarg dels més de 25 anys d'existència, tant amb nombre de visitants com en expositors. És per això que Ficomic ha decidit fer un pas endavant organitzar un esdeveniment més ambiciós que les darreres edicions.


El Manga Barcelona ha aprofitat al màxim les capacitats de la Fira de Barcelona a Montjuïc, és per això que l'organització del certamen ha decidit traslladar el saló a un nou emplaçament. A partir d'ara, el Manga Barcelona se celebrarà a Fira Barcelona Gran Via, concretament als pavellons 4, 5 i 6 d’aquelles instal·lacions, més modernes i apropiades per al Manga Barcelona actual. És el mateix emplaçament on se celebra el Mobile World Congress entre altres esdeveniments.


La intenció de Ficomic és la de fer més fàcil la vida als visitants, així com als expositors i convidats. D'aquesta manera, el Manga Barcelona diu adéu a la que ha sigut casa seva durant els últims 10 anys.


Ara bé, les novetats no acaben aquí. A més del canvi d'ubicació, també hi ha un canvi de dates respecte a les habituals. L’edició de 2022 se celebrarà del 8 a l'11 de desembre a Fira Barcelona Gran Via. Si fins ara les dates sempre queien al voltant de l’1 de novembre, es preveu que les pròximes edicions girin al voltant dels festius del 6 i 8 de desembre.


Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris