La seqüela 'EVIL BONG 888: INFINITY HIGH' comença el rodatge

Full Moon Features produeix aquesta comèdia de terror amb aroma a Marihuana que acaba d'iniciar el rodatge a Los Angeles. Sonny Carl Davis i Diana Prince la protagonitzen.


La saga de pel·lícules 'Evil Bong' tindrà una nova entrega que es titularà 'Evil Bong 888: Infinity High', la qual acaba de començar el rodatge a Los Angeles.


Full Moon Features produeix el film i s'estrenarà a finals d'any a la plataforma d'aquesta empresa gestionada pel prolífic productor Charles Band. No s'ha confirmat si el mateix Band dirigeix la pel·lícula.


L'argument si que s'ha confirmat i és el següent:


Quan finalment se li ha donat l'oportunitat de d'obrint un restaurant, Rabbit no pot evitar tornar als seus antics costums. Amb EeBee com el seu mestre xef, la mala herba és definitivament al menú. Amb tones de cares conegudes i brots preferits dels fans, Rabbit acabarà amb una nota alta? O serà picat per la policia en un malson de cuina que s'enfuma.


Sonny Carl Davis torna a interpreta al personatge Rabbit. L'acompanyen l'exactriu porno Diana Prince (Evil Bong 666 i Evil Bong 777), Elina Madison, Cody Renee Cameron (The Neon Demon), i Robin Sydney (The Gingerdead Man).


Es diu que 'Evil Bong 888: Infinity High' serà la darrera entrega d'aquesta saga de pel·lícules més properes a la comèdia que al terror, tot i que essent produïda per Charles Band això no s'ho creu ningú. Per ara, gaudiu del pòster de la vuitena pel·lícula de la franquícia.


Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris