Patrick Wilson confirma que "INSIDIOUS 5" comença el rodatge aquesta primavera

Serà el seu debut com a director, i a més també protagonitzarà aquesta seqüela directa de Insidious 2.


Es confirma que “Insidious 5” començarà el rodatge aquesta primavera. Per tant, l'exitosa saga creada per James Wan el 2010 i que s'ha convertit en una de les icones del gènere dels anys dos mil, tornarà aviat a les sales de cinema per espantar altre cop als espectadors.


James Wan sembla més interessat en altres projectes. De fet, serà Patrick Wilson qui aquest cop dirigeixi la pel·lícula, a més de protagonitzar-la de la mateixa manera que ha fet amb les primeres dues entregues de la saga amb el seu personatge Josh Lambert. Serà el seu debut com a director.


I qui ha escrit el guió de “Insidious 5” és Scott Teems (Halloween Kills), recolzat en l'escriptura pel creador de la història original Leigh Whannell. Recordem que Whannell va escriure les dues primeres entregues de la saga amb James Wan com a director.


Wilson ha ha confirmat que aquesta primavera començarà el rodatge de la pel·lícula i a més ha comentat el següent al portal ScreenRant:


És quelcom que m'apassiona molt, i no hi ha hagut un dia des que em van plantejar la idea que no hagi estat descol·locat. Hi Ha hagut molta feina per part de Scott Teems, el guionista i jo. I Leigh Whannell ha ajudat, òbviament, un munt i, per descomptat, Blumhouse, que és un gran soci. He fet un munt de coses amb ells, així que no podria estar més feliç de tenir la meva primera experiència amb un grup de persones tan útils i còmodes que, per algun motiu, confien en mi.


Pel que fa a l'argument de “Insidious 5” només se sap que se situa deu anys després dels successos de “Insidious” i “Insidious 2”, i que serà una seqüela directa.


Es confirma també que l'actor Ty Simpkins tornarà amb el seu personatge de Dalton Lambert. Lin Shaye també hi serà com a Elise.


El personatge de Josh Lambert va servir per a nominar a Patrick Wilson a nombrosos premis, com són el 'Scream Award al millor actor de terror' per “Insidious”, i als 'Premi Fangoria Chainsaw al millor actor' i 'Premi Fright Meter al millor actor' per “Insidious 2” (2013).


Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris