Sant Valentí tacat de sang al tràiler de "LOVE HURTS"

Vint-i-tres solters, només dos poden sobreviure. 


L'amor a vegades és bonic, també dolorós, i fins i tot terrorífic. Per aquest Sant Valentí sembla ideal poder veure la pel·lícula “Love Hurts”. Aquest film podríem descriure'l com una barreja de “House on Haunted Hill” i el programa de televisió 'First Dates'... Si, heu sentit bé.


Adquirida recentment per la distribuïdora especialitzada en gènere de terror Black Mandala, “Love Hurts” està dirigida pel japonès Hiroshi Katagiri (Gehenna: Where Death Lives). Aquest és l'argument:


Amb ganes de viure una experiència única a la vida a la nit més romàntica de l'any, vint-i-tres solters són convidats al dia de Sant Valentí per un amfitrió ric i misteriós a casa seva. A cadascun dels convidats se'ls han ofert 10.000 dòlars i la promesa d'amor, si només poguessin fer-ho amb el sopar i aconseguir un "avenç personal". Sense res a perdre i milers de dòlars a guanyar, aquests desconeguts obren els seus cors i ments a la possibilitat de connexions reals i romàntiques. Al final de la nit, tots menys dos estan morts!


L'acció se situa a la nit de Sant Valentí, i més enllà del joc de supervivència, la pel·lícula també planteja una part detectivesca on un detectiu ha de desentranyar alguns secrets desagradables per a reconstruir la tragèdia. L'actor de cinema d'acció Sean Patrick Flanery protagonitza el film.


També estan presents al repartiment Natalie Burn, Simon Phillips, Andrés Erickson, Sean Sprawling, i Rich Pau.


L'estrena de “Love Hurts” serà per Sant Valentí 2022, però només als Estats Units. No us perdeu el tràiler oficial:



Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris