Caimans al clavegueram - Tràiler de 'SEWER GATORS'

La comèdia de terror de Paul Dale inspirada en clàssics del gènere com 'Alligator'.


De la mateixa manera que amb els taurons, no ens cansarem de les pel·lícules de terror amb cocodrils assassins. Això és el que (també) proposa 'Sewer Gators', un film nord-americà sobre caimans que es passegen pel clavegueram de les cases i acaben clavant mossegada a les seves preses humanes.


Produïda, escrita i dirigida per Paul Dale, es tracta d'una comèdia de terror de baix pressupost protagonitzada per Manon Pages (Demigod, La Purga – sèrie). Té aquest argument:


Quan uns caimans assassins desencadenen el caos a les clavegueres d'una petita ciutat de Louisiana, depèn d'un xèrif local, un expert caçador de caimans, matar les bèsties.


Seguint la línia de clàssics del gènere com 'Alligator' (1980), la pel·lícula promet moments d'horror, però sobretot també de riure. Tanmateix, pretén aplicar una posada en escena vuitantera tal com es pot apreciar en les primeres imatges. La veritat és que pocs cops hem rigut tant amb un tràiler, i sinó valoreu vosaltres mateixos:'Sewer Gators' s'estrena en digital, DVD, Blu-ray i fins i tot VHS el 3 de juny de 2022.


Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris