'NAKED ZOMBIE GIRL IS BACK': La noia despullada armada amb motoserra torna aquest 2022

 

Ho farà amb un remake del curtmetratge d'èxit del 2014 que ja acumula més de 2 milions de visualitzacions.


El director Rickey Bird Jr. va presentar un curtmetratge titular Naked Zombie Girl el qual va circular per festivals de tot el planeta, com el Screamfest del 2014. Des de llavors ha estat publicat a YouTube ja acumula més de 2.100.000 visualitzacions.


Ara, aquest popular curtmetratge de terror torna a estar d'actualitat, ja que Rickey Bird Jr. està immers en la producció d'un remake, però amb més pressupost, amb la intenció de tornar-lo a posar en boca de tothom i esperar que algun productor vulgui invertir per a fer un llargmetratge. El seu títol serà Naked Girl Zombie is Back.


El rodatge del curt va finalitzar el 26 de juny, i ara comença el procés de muntatge.


El repartiment inclou a Nicole Cinaglia, Robbie Allen, DT Carney, Rickey Bird Jr., Darbi Dominick i Ernesto Gomez. L'actriu que va donar vida a la noia despullada en el curtmetratge de 2014 és Meghan Chadeayne, i no participa aquest cop a Naked Girl Zombie is Back.


Per la seva part, l'especialista en maquillatge i efectes especials Nick Reisinger torna a donar vida als morts vivents (permeteu-me la broma) a aquest nou curtmetratge. Estem convençuts que seran altre cop terrorífics.


Al curt original Naked Zombie Girl, dues prostitutes i el seu amic, Tony, acaben d'escapar d'un atac de zombis en cotxe. Malauradament, Tony ha estat mossegat i està a punt de convertir-se en un mort vivent. Això és tot el que necessites saber, a part de l'estrella Meghan Chadeayne, que d'alguna manera perd el seu vestit i s'endinsa en una esbojarrada festa de matar zombis.


Aquest és el curtmetratge original. Heu de donar consentiment a YouTube que sou majors de 18 anys:



A continuació podeu veure algunes imatges del rodatge de Naked Girl Zombie is Back gràcies a HS:





Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris