No les mullis, que mengen homes! Tràiler de 'PIRANHA WOMEN'

Full Moon Features produeix un nou film de terror de sèrie B escrit i dirigit pel director de culte Fred Olen Ray. Estrena el 17 de juny.


El tràiler oficial de Piranha Women ja està disponible, i promet el que esperàvem: Una pel·lícula ridícula de sèrie B amb diversió, sang i erotisme. Això és tot el que esperem d'una nova pel·lícula de la productora Full Moon Features, gestionada pel llegendari productor Charles Band, la mateixa que ha impulsat sagues de culta al gènere de terror com Puppet Master i Subspecies.


Però que sigui ridícula d'aparença no l'exempta d'interès. De fet, el veterà cineasta Fred Olen Ray (L'illa dels dinosaures) ha escrit i dirigit Piranha Women, i ell mateix descriu el film així: “El terror cavalca amb les marees altes en aquesta història sexy i escandalosa de la ciència descoberta, que és encara més boja que la descoberta per Moreau”. I tan boja... perquè la barreja de conceptes de terror en el film és d'allò més estúpida com ara veurem.


La història que narra Piranha Women parla sobre un doctor que ha injectat ADN de piranya a unes dones, i això les converteix en meitat humanes i meitat peixos. Ara bé, tots sabem que les piranyes mosseguen, són carnívores i ataquen, i en el film els agrada menjar homes!! “Piranha Women és com un thriller de tota la vida... amb dents! I amb pits amb dents! Uf!” afegeix Fred Olen Ray. A més, l'eslògan del pòster diu que les joves protagonistes no s'han de mullar, una referència als Gremlins que dóna moltes pistes sobre la direcció de l'argument escrit per Olen Ray.


La pel·lícula està protagonitzada per Sof Puchley, Keep Chambers, Cody Renee Cameron (Corona Zombies, Verotika), Nathaniel Moore i Carrie Overgaard.


Piranha Women (Part 1) s'estrena el 17 de juny a la plataforma Full Moon Features. Com indiquem, és la primera part de dues. Els que no disposin d'aquesta plataforma de streaming, poden esperar al 27 de juny a veure la pel·lícula al canal oficial de la productora a Amazon Prime Video.


Tot plegat estem davant d'un cinema que és entreteniment pur 100% i conscient de limitacions pressupostàries. Les dificultats es reverteixen amb diversió d'aquella que els fans del gènere de terror entenen i valoren. Gaudiu del tràiler oficial:



A més del tràiler, us mostrem el primer pòster de la pel·lícula, el qual va ser presentat l'any passat abans d'iniciar la producció. Creiem que és digne de ser el pòster més ridícul de la història del cinema!


Teaser pòster


Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris