Junji Ito guanya un Premi Eisner (2022)

L'ediciĆ³ nord-americana del manga de terror 'Mort malalt d'amor' ha estat guardonat.


La llegenda viva del manga de terror Junji Ito ha guanyat un premi Eisner. La notĆ­cia s'ha conegut aquest divendres 22 de juliol durant la Comic Con als Estats Units, quan la Will Eisner Comic Industry Awards 2022 ha revelat quines han sigut les obres premiades en l'ediciĆ³ d'enguany.


L'obra premiada de l'autor ha sigut per l'ediciĆ³ nord-americana de 'Mort malalt d'amor', en la categoria de Best U.S. Edition of International Material—Asia award, que vindria a ser com la millor ediciĆ³ nord-americana d'un cĆ²mic asiĆ tic. A l'estat espanyol aquest manga ha estat publicada per l'editorial ECC Ediciones.


Aquesta ediciĆ³ en anglĆØs es titula 'Lovesickness: Junji Ito Story Collection', i va competir amb altres obres de gran rellevĆ ncia actual. SĆ³n aquestes:


  • 'Chainsaw Man'
  • 'Kaiju No. 8'
  • 'Robo Sapiens: Tales of Tomorrow Omnibus'
  • 'SPY×FAMILY'
  • 'Zom 100: Bucket List of the Dead'


Aquest no Ʃs el primer cop que Junji Ito aconsegueix un Premi Eisner pel seu treball. El 2021 va guanyar el mateix premi per 'Remina' (Editat per ECC Ediciones en castellƠ com a 'Hellstar Remina'), i tambƩ el de Millor Autor per 'Remina' i 'Venus In The Blind Spot' (Editat per ECC Ediciones en castellƠ amb el tƭtol 'Lo mejor de Junji Ito').



Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris