Neve Campbell és una "final girl" per una campanya de donació de sang

La protagonista de Scream dóna un consell per a no malgastar la teva sang.


La Creu Roja Americana (American Red Cross) ha publicat un espot publicitari per incentivar a la població a donar sang, en una època de l'any com és la de l'estiu en que sol escassejar les reserves als hospitals. Per fer l'anunci, s'han basat en el subgènere slasher i actrius com Neve Cambell apareixen com a “final girl”.


L'anunci es titula 'A Bloody Nightmare' i en ell es veu a un assassí emmascarat i armat amb un garfi que entra a una llar on s'hi allotgen diferents persones joves. Una d'elles és Neve Campbell, que aprofita la situació d'horror per enviar un missatge satíric al públic en clau de gènere, incentivant la donació de sang.


La sang no és només per les pel·lícules, també salva vides”, diu l'eslògan de la campanya publicitària. La intenció de la Creu Roja Americana és la de jugar amb els tòpics de les pel·lícules de terror slasher, en què la gent pren decisions dolentes que condueixen a molta sang malgastada. Neve Campbell dirigeix la narració amb una mirada alegre als escenaris típics de pel·lícules de terror i recorda als espectadors que hi ha opcions molt millors que poden fer amb la seva sang.



El 21 de juliol va ser estrenat l'anunci i ja acumula més de 4.400 visualitzacions només a YouTube.


L'estrena d'aquesta campanya publicitària arriba un mes i mig després de l'anunci que Neve Campbell renuncia a participar a Scream 6, la nova pel·lícula de la saga creada per Wes Craven que s'estrenarà als cinemes el 31 de març de 2023.


Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris