'SCREAM 6' incorpora Samara Weaving al repartiment

Samara Weaving a 'Ready or Not'

L'actor Tony Revolori també confirma la seva presència a la sisena pel·lícula de la saga Scream.


Tots els fans del cinema de terror tenim marcat al calendari el 31 de març de 2023. És la data en què Ghostface tornarà a tacar de sang les sales de cinema de tot el món amb la sisena pel·lícula de la saga Scream.


En aquests dies estiuencs s'està rodant la pel·lícula a Montreal (Canadà), i mentre això passa es van coneixent alguns detalls sobre la producció. L'últim a saber-se és l'adhesió de l'actriu Samara Weaving al repartiment de Scream 6, una jove actriu que ha participat ja a nombroses pel·lícules de gènere de terror tan aplaudides com Ready or Not, Mayhem i The Babysitter, entre d'altres.


Aquest anunci l'ha desvetllat el portal BD, que a més també ha confirmat que l'actor Tony Revolori estarà a la pel·lícula. Aquest actor amb trets llatins i de nacionalitat nord-americana se l'ha vist a films de gran èxit com les de la saga Spider-Man: Homecoming i No Way Home‘s, a més d'altres com El Gran Hotel Budapest.


La següent imatge és un fotomuntatge amb tot el repartiment de Scream 6 incloent Samara Weaving i Tony Revolori (fila inferior al centre). Destaca el fet que només Courteney Cox ha participat en les sis pel·lícules de la saga:



Més enllà del repartiment, fa uns dies es va filtrar a la xarxa unes imatges del set de rodatge de Scream 6, i es va veure el logotip de la pel·lícula. Segons sembla, aquesta sisena entrega es titularà “Scream II”, però Spyglass i Pramount encara no ho han confirmat.


Matt Bettinelli-Olpin i Tyler Gillett són els directors de Scream II, els mateixos que van dirigir 'Scream' (2022).


Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris