La sisena pel·lícula de 'Scream' ja té títol

Unes imatges del set de rodatge filtrades a la xarxa indiquen el títol, i aquest ha generat polèmica.


La sisena pel·lícula de la saga Scream ja té títol, i no és pas "Scream 6". Sinó que, el títol seguirà el joc de paraules de l'anterior entrega i es titula “Scream II”, tot i que alguns apunten que podria ser també “Scream!!”. Sigui com sigui els productors de la pel·lícula segueixen apostant per la idea del reinici de la saga vist en el títol de l'anterior entrega.


Les imatges filtrades són aquestes:




La revelació del títol és degut a la filtració de dues imatges del set de rodatge on es veuen dues cadires amb el logotip de la pel·lícula. Són en molt baixa qualitat, però es veu clarament que el retorn de Ghostface a la gran pantalla no serà amb el títol "Scream 6".


Aquest retorn serà sense la companyia de la seva gran enemiga, el personatge Sidney Prescott. L'actriu Neve Cambell va anunciar fa unes setmanes que descarta participar a la pel·lícula per discrepàncies amb les productores Spyglass i Paramount. Si que hi serà Hayden Panettiere, qui va aparèixer a Scream 4 interpretant la Kirby Reed, un personatge molt estimat pels fans de la saga.


També hi seran Melissa Barrera ("Sam"), Jasmin Savoy Brown ("Mindy"), Mason Gooding ("Chad"), Jenna Ortega ("Tara") i Dermot Mulroney (“Umma”).


A més, Courteney Cox tornarà a interpretar la periodista Gale Weathers, qui ja se l'ha pogut veure al set de rodatge de la pel·lícula en una imatge també filtrada a la xarxa:


Courteney Cox vestida amb un vestit blau


Matt Bettinelli-Olpin i Tyler Gillett són els directors de Scream II, els mateixos que van dirigir 'Scream' (2022).


Scream II s'estrenarà als cinemes de tot el món el 31 de març de 2023.


Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris