Terrorífica maternitat al tràiler de 'HUESERA' (2022)

El debut al llargmetratge de Michelle Garza Cervera es basa en una llegenda mexicana.


Després de realitzar alguns curtmetratges projectats al Festival de Sitges, com 'Isósceles’ i ‘La Rabia de Clara’, la directora Michelle Garza Cervera fa el salt al llargmetratge amb Huesera, un film de terror amb la maternitat com a teló de fons.


La història està basada en una llegenda mexicana sobre una dona que vaga pel desert desenterrant ossos per completar un esquelet, amb el qual iniciar un ritual per prendre un cos i alliberar-se'n.


A Huesera coneixerem a la Valèria, qui fa temps somia en ser mare. Després de saber que està embarassada, espera sentir-se feliç, però alguna cosa no funciona: Una criatura amb forma esquelètica la visita a casa. Aquesta sinistra criatura la comença a turmentar, posant en perill el seu embaràs i la vida de la seva parella.


Natalia Solián interpreta la Valèria. L'acompanyen Alfonso Dosal, Sonia Couoh, Martha Claudia Moreno, Mayra Batalla, Aida López, Samantha Castillo i Mercedes Hernández.


Amb el meu primer llargmetratge, vaig voler donar llum sobre el tipus de personatges les històries dels quals solen mantenir-se ocultes a les famílies” diu Michelle Garza Cervera per descriure el film.


El Festival de Tribeca va seleccionar la pel·lícula a participar en aquest prestigiós festival de cinema en una secció nocturna. Esperem que a l'octubre faci parada al Festival de Sitges.



Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris