Una àvia esgarrifosa al tràiler de 'MAL DE OJO' (2022)

El director mexicà Isaac Ezban ha enllestit la seva quarta pel·lícula. El tràiler oficial promet fer molta por...


Després de l'experiència canadenca dirigint Parallel (2018), el director Isaac Ezban ha tornat a Mèxic i ha fet una pel·lícula de terror titulada Mal de Ojo, la qual ja disposa de tràiler oficial.


El guió ha sigut escrit pel mateix Ezban, a més de Junior Rosario i Edgar San Juan. Aquest és l'argument:


La pel·lícula segueix la Nala, una noia de 13 anys de la ciutat, que viatja amb la seva família a casa de la seva àvia al camp, per intentar trobar una cura per a la misteriosa malaltia de la seva germana petita. Un cop allà, s'adona la seva àvia no és exactament el que sembla...


Paola Miguel interpreta la Nala, i l'acompanyen al repartiment Ofelia Medina, Arap Bethke i Mauro González.


Isaac Ezban és un dels directors mexicans especialitzats en gènere fantàstic més talentosos del país, essent responsable de grans pel·lícules com Los Parecidos (2015) i El Incidente (2014). El 2018 va provar sort fora del seu país, al Canadà i finançat per l'important estudi Bron Studios, per a dirigir Parallel. El retorn a Mèxic d'Issaac Ezban resulta prometedor.


Rodada en castellà i amb un repartiment mexicà, el tràiler de Mal de Ojo ens recorda al cinema de Sam Raimi. Jutgeu vosaltres mateixos al tràiler oficial:



Tenim disponible l'entrevista que vam fer a Isaac Ezban en el marc del Festival de Sitges 2018, quan va venir a la vila catalana a presentar Parallel.


Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris