'MAD HEIDI' seleccionada pel TerrorMolins 2022


La publicació del primer tràiler de la pel·lícula ha anat acompanyat de l’anunci de la seva selecció pel festival de terror Molins de Rei.

 

L’espera s’ha fet llarga, però ja el tenim aquí: primer tràiler de l’esperada ‘Mad Heidi’, una pel·lícula que distorsiona el conte original de la Heidi per fer baixar la jove camperola de les muntanyes i liderar una revolució antifeixista.

 

La trama del film és una distopia on Heidi és una noia alternativa que viu als Alps suïssos. El país ha caigut recentment sota domini feixista, però les seves ànsies de llibertat encendran la guspira que iniciarà una revolució.

 

Considerada com la primera swissploitation de la història, aquesta producció independent ha estat íntegrament finançada per petits mecenes que han volgut col·laborar desinteressadament en el projecte. ‘Mad Heidi’ va iniciar la seva creació amb un fals tràiler dirigit per Trent Haaga i publicat fa dos anys, i que va revolucionar les xarxes. Ara, el primer tráiler de l’autèntica pel·lícula, ja està disponible:



El tràiler, de tan sols 30 segons, és una bona mostra del grau de violencia, gore, feixisme i sàtira de la propòsta. Tot plegat una festa cinematográfica multigènere ideal per gaudir en una festival de cinema. I a festivals d’arreu del món será presentada, també al Principat.

 

La pel·lícula serà presentada mundialment el 7 de setembre al Festival de Brussel·les, i posteriorment engegarà un circuit de festivals arreu del món. A Catalunya la podrem veure al TerrorMolins (4-12 de novembre), però no es descarta que es pugui veure abans al Festival de Sitges. L’anunci ho ha fet el mateix equip de producció a tots els subscrits a les seves novetats.

 

TerrorMolins encara no ha confirmat la selecció de ‘Mad Heidi’ per a l’edició d’enguany.

 

Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris