El terror torna a les Cotxeres de Sants

 

 

Durant cinc dies els fans del cinema de terror tenen una cita obligada al barri de Sants de Barcelona.


Del 22 al 26 de novembre els fans del gènere de terror tenen una cita obligada a Barcelona: la XXXIV Marató de Cinema Fantàstic i de Terror de Sants 2022. Un esdeveniment històric del barri de Sants que ja és un clàssic de la ciutat comtal, on es projecten curtmetratges i pel·lícules de gènere, tant nacionals com internacionals, per fer-te passar una vetllada terrorífica.


El programa ja s'ha publicat a la web oficial i a més també disposa de l'espot promocional de l'edició, dirigit per James J. Wilson, un dels impulsors de l'esdeveniment. Aquest espot fa referència al valor de la presencialitat del públic a l'esdeveniment, a compartir l'experiència amb altres fans de l'horror a les Cotxeres de Sants. Recordem que l'edició del 2021 va suposar el retorn a la presencialitat després que l'edició del 2020 fos en línia.



A les Cotxeres es projectaran desenes de curtmetratges de gènere fantàstic i terror durant els primers quatre dies de festival, amb la intenció de promoure i donar a conèixer entre el públic treballs de joves i nous talents així com d'altres de consolidats al sector. Però també hi ha la part de concurs. Els curtmetratges competiran en set categories diferents, i els guanyadors podran endur-se un premi de fins a 500€. Els premiats es donaran a conèixer el divendres dia 25.


El plat fort del festival serà dissabte 26 de novembre amb La Nit més Llarga. Aquest esdeveniment ofereix al públic una marató de pel·lícules de terror i fantàstic, on es podran veure obres recents i populars com 'La Pasajera' (2021), clàssics de sèrie B com 'Puppet Master' (1989), ximpleries ben divertides com 'Tammy and the T-Rex' (1994), entre d'altres.


I si no t'agraden aquestes pel·lícules doncs tranquil, perquè aquest any, com sempre, hi haurà també a les Cotxeres la famosa Sala B, la que es projecten les bones males pel·lícules en vídeo. Estan programades “la pitjor pel·lícula de la història” 'Troll 2' (1990), l'adaptació al cinema 'Super Mario Bros' (1993), o el clàssic de sèrie B amb el títol espanyol vergonyós 'Estamos muertos… ¿o qué?' (1988), entre altres.


Una experiència cinematogràfica no apte per a gent políticament correcta i amb paladar afinat. A la Marató de Cinema Fantàstic i de Terror de Sants hi predomina l'ambient festiu i les burles en veu alta a totes les pel·lícules. Al cap i a la fi, l'objectiu és riure i passar-ho bé veient cinema dolent. Esteu avisats (i convidats).


L'organització no tolerarà comportaments sexistes, racistes i LGTBIfòbics.


Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris