Horrordle, la versió de terror del Wordle

 

Posa a prova cada dia els teus coneixements de cinema de terror amb una pregunta diària.


Wordle s'ha convertit en un dels jocs més populars d'avui dia. La seva senzillesa, basada en trobar una paraula diària de cinc lletres en sis intents o menys, és ja una rutina per a milions de persones de tot el món. Aquest fenomen esclata just fa un any al costat d'altres jocs de paraules com el Paraulògic, però sembla que el fenomen Wordle cada cop pren més terreny entre els usuaris en vista de les nombroses variants que estan sorgint: Numberle (números), Framed (cinema), Heardle (cançons), etc.


A tots aquests, a partir d'ara, n'haurem d'afegir un altre: Horrordle, la versió de terror de Wordle. La mecànica del joc consisteix a descobrir una pel·lícula de terror a través de tres imatges, a les quals es mostren tres personatges diferents de l'obra. Hi ha tres intents. Afegim que de la mateixa manera que les altres versions de Wordle esmentades, Horrordle també està únicament en anglès i, per tant, els títols de les pel·lícules s'han d'escriure en el seu títol original.


Horrordle és una creació de l'usuari de Reddit i té una jugabilitat molt sililar al Framed. L'1 d'octubre va ser estrenat aquest nou joc de títols de pel·lícules de terror, el qual estarà actiu fins a finals d'octubre amb la possibilitat que es prolongui. La idea del seu creador és la de donar vida al Horrordle durant el mes d'octubre, que conclourà amb Halloween.


Horrordle no necessita ser descarregat, sinó que s'hi pot accedir a www.horrordle.com i és completament gratuït. Allà podràs posar a prova els teus coneixements de cinema de terror i compartir els resultats amb els teus amics. Nosaltres ja ho fem.


Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris