Takashi Miike dirigeix la sèrie 'CONNECT', el K-drama que estrenarà Disney+

Pòster coreà de 'Connect'
 

La sèrie de sis episodis s'estrena aquest desembre a Corea del Sud.


No m'hauria imaginat mai que veuria unit el nom de Takashi Miike i Disney en un mateix pòster. Però si, la màgia del cinema ha dut a director d''Audition' i la productora nord-americana a treballar plegats. El projecte es diu 'Connect', i és una sèrie d'intriga que estrenarà la plataforma Disney+ aquest desembre.


'Connect' és una sèrie coreana de sis episodis produïda per Studio Dragon, els mateixos que van crear la sèrie de Netflix 'Sweet Home'. En aquest nou projecte es barreja també la intriga policial, un assassí en sèrie i el gènere fantàstic. Aquest és l'argument:


Un home anomenat Ha Dong-soo (Jung Hae-in) és segrestat i un dels seus ulls és extret per una banda de caçadors d'òrgans. El seu ull va ser trasplantat al cos d'un assassí en sèrie anomenat Oh Jin-seop (Ko Kyung-po). El donant involuntari ara té la capacitat de veure el mateix que aquest assassí, essent testimoni d'atacs terrorífics contra els residents de Seül.


Kim Hye-jun i Jang Gwang també protagonitzen la sèrie.

'Connect' es veurà a Disney+ Korea aquest desembre, a l'espera de fer-ho més endavant a la resta del món. Abans de l'estrena a la plataforma, aquest octubre serà presentada al Festival Internacional de Cinema de BUSAN.


Disney+ no estrena per igual les produccions que formen part del seu catàleg arreu del món. Als Estats Units, per exemple, té un catàleg intencionadament més familiar que en altres regions del món amb sensibilitats diferents. El cas de Corea del Sud té una política menys restrictiva sobre la violència als mitjans de comunicació.


Aquest serà el primer K-drama de Takashi Miike, i esperem que no sigui l'últim.



Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris