A24 presenta el tràiler de 'THE ETERNAL DAUGHTER', una història de fantasmes amb Tilda Swinton

Tilda Swinton fa un doble paper en aquesta història de terror gòtic.


La considerada com la millor productora de l'actualitat prepara l'estrena als cinemes d'una nova pel·lícula titulada 'The Eternal Daughter'. Es tracta d'una pel·lícula de terror gòtic amb rerefons dramàtic protagonitzada per Tilda Swinton (Suspiria) amb una doble interpretació, i que arribarà als cinemes el 2 de desembre als Estats Units.


Escrita i dirigida per l'aclamada directora Joanna Hogg (The Souvenir), té també a Martin Scorsese com a productor executiu. Aquest és l'argument:


Una artista de mitjana edat i la seva mare gran s'han d'enfrontar a secrets enterrats durant molt de temps quan tornen a la seva antiga casa familiar, una antiga mansió que s'ha convertit en un hotel gairebé buit i ple de misteri.


A més de la doble interpretació de Tilda Swinton com a mare i filla, el repartiment de 'The Eternal Daughter' el completa Carly-Sophia Davies, Zinnia Davies-Cooke, August Joshi, Joseph Mydell i Alfie Sankey-Green, tots ells amb rols secundaris.


Fins ara la pel·lícula ha circulat per nombrosos festivals de cinema com el de Venècia i Toronto, i així continuarà fins a la seva estrena als cinemes nord-americans. Queda per veure quan i com ho farà a l'estat espanyol, ja que encara no hi ha notícies sobre la seva adquisició per part de cap distribuïdora del país.


A24 és una prestigiosa productora de cinema responsable de pel·lícules aclamades i premiades com les recents 'Pearl' i 'X' de Ti West, a més d'altres com 'Midsommar', 'Hereditary' o 'El Far'.


Per ara podem gaudir del tràiler oficial de 'The Eternal Daughter', el qual promet bones i terrorífiques maneres:



Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris