'El Màgic d'Oz' gira al terror amb 'GALE: STAY AWAY FROM OZ' (2023)

Karen Swan com a Dorothy Gale

La Dorothy Gale ja no és una nena somiadora, ara és una àvia que fa por...


Mai s'ha explicat què li va passar a la Dorothy Gale anys més tard de tornar del món d'Oz, però el director Daniel Alexander s'ha atrevit a plantejar una hipòtesi. Una hipòtesi terrorífica, en la que serà la seva primera pel·lícula. El seu títol és una declaració d'intencions: 'Gale: Stay Away From Oz' (“Gale: Allunya't d'Oz” al català)


Aquest jove director anglès pretén reimaginar la història d''El Mag d'Oz' aprofitant el personatge de la Dorothy, sent ara a la pel·lícula una àvia que viu marcada pels anys d'enllaçament paranormal, i que ara s'ha fet ressò fins a la seva única descendent viva, l'Emily. Segons el director, la pel·lícula parla "d'assumptes pendents" entre la Dorothy i el món màgic.


Aquesta mirada terrorífica del món d'Oz ja disposa de tràiler oficial, i les imatges que s'hi veuen no recorden en res al film original, però si més no es perceben bones maneres a la posada en escena i a més ofereixen algun espant. Sembla que ens ho passarem bé veient 'Gale: Stay Away From Oz', i sinó mireu el tràiler a continuació i jutgeu:



L'actriu Chloe Crump interpreta la jove Emily en el que és el seu primer llargmetratge com a protagonista, mentre que Karen Swan és la Dorothy.


Aquest film és una producció britànica feta pel mateix Daniel Alexander, i no te cap vinculació amb el film de la Metro-Goldwyn-Mayer estrenar el 1939 més enllà del fenòmen fan. No hi ha data d'estrena oficial, però amb la publicació del tràiler i pòster del film creiem que el seu llançament no pot trigar massa.


Primer pòster


Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris