'#FLOAT' (2022), una festa amb flotadors al riu que es torna mortal

 

Els flotadors no els salvarà la vida...


Per recordar la mort sobtada d'una amiga drogodependent mentre es banyava en un riu, els que eren els seus amics han organitzat una festa en el mateix riu de la defunció, per així recordar-la. Un cop allà, i mentre floten amb uns flotadors a l'aigua, descobreixen una presència maligna a dins l'aigua que els obligarà a lluitar contra les seves pors i per salvar les seves vides.


Aquest és l'argument de '#Float', una pel·lícula de terror nord-americana escrita i dirigida per Zac Locke que promet el menú perfecte pels fanàtics del gènere menys exigents, com són joventut, criatura monstruosa, supervivència en entorn natural, i molt d'horror, tant físic com psicològic. A tot això hi hem d'afegir un complement 2.0 pel fet que la protagonista del film és una vloggera que retransmet vídeos en directe, i no ho deixarà de fer inclús quan els seus amics comencin a morir. Aquest complement no converteix #Float en un film de “metratge trobat”, combinarà escenes d'aquest estil amb una narrativa convencional.


Kali és la protagonista vloggera, i està interpretada per la debutant Kate Mayhew. L'acompanyen al repartiment Kaya Coleman (Come True), Scarlett Sperduto (The Letter), Grant Morningstar, Matt Wise i Christina Nguyen (Am I ok?), tots ells carn jove per alimentar el monstre del riu.


XYZ FILMS distribueix '#Float' als Estats Units, i l'estrenarà el 6 de desembre en digital. Aquest és el tràiler oficial de la festa mortal amb flotadors al riu:



Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris