Jason Voorhees tornarà amb una sèrie de televisió: 'CRYSTAL LAKE'


La sèrie passa pàgina de les disputes legals de la franquícia i podrà utilitzar tot el material creat fins ara a la saga 'Divendres 13'.


La franquícia 'Divendres 13' s'expandirà amb una futura sèrie de televisió que emetrà Peacock titulada 'Crystal Lake'. Bryan Fuller ("Hannibal") és el guionista escollit per a dirigir-la i A24 s'encarrega de produir. Així es va anunciar per Halloween i avui hi ha més notícies sobre aquesta producció que ha generat un terrabastall entre els fans de Jason Voorhees.


De fet, la franquícia ha estat parada durant anys per les disputes legals que tingut Sean Cunningham (director de la pel·lícula original) i Victor Miller (guionista de la pel·lícula original), per esclarir qui té els drets de què. Un jutge va donar la raó a Miller el 2018, que ell posseïa els drets del guió del primer film de la franquícia (1980), i per contra Cunningham era el propietari del Jason Voorhees adult, el de la màscara d'hoquei que tots coneixem. Aquest repartiment complicat dels drets de la saga ha fet aturar noves produccions.


La notícia que va donar Variety per Halloween explicava que Rob Barsamian i Victor Miller són les persones que estan al darrere d'aquesta sèrie de 'Divendres 13' que entrarà aviat en producció. Es creia que només podria tocar dels drets que posseeix Miller, és a dir, de la infantesa de Jason Voorhees i, per tant, la màscara d'hoquei no podia aparèixer, però finalment -i per sort als fans del personatge-, això no és cert. I és què s'ha esbrinat qui és l'altre implicat en la producció, el citat Rob Barsamian, que es tracta del propietari de l'empresa Horror, Inc., la propietària actual dels drets que controlava Cunningham.


No sabem si Cunningham ha venut els seus drets a Horror Inc. o només els ha cedit per aquesta producció. En tot cas, d'aquesta manera la sèrie 'Crystal Lake' tindria accés a tots els drets de la franquícia 'Divendres 13', per tant, amb el Jason adolescent i adult, amb màscara i sense, i per descomptat totes les ubicacions, que poden ser des de Crystal Lake a l'espai.


Cal afegir que els motius pels quals es farà una sèrie de televisió i no una pel·lícula, és perquè New Line posseeix els drets de les pel·lícules de 'Divendres 13', i per tant només ells poden portar Jason Voorhees als cinemes. Com veieu, els problemes legals el personatge són un món complicat, i prova d'això són els tretze anys que portem sense veure res nou de Jason Voorhees.


Qui ha parlat també sobre la nova sèrie de 'Divendres 13' és el seu creador, Bryan Fuller. En paraules al portal Fangoria ha deixat clar que poden fer servir tot el material creat fins ara a la franquícia, i que la sèrie explicarà l'origen de Jason Voorhees, un reinici i seqüela. En paraules d'ell “Veurem diverses versions de Jason Voorhees durant la sèrie”.


Estarem atents a les novetats del projecte, que prometen tenir nous i emocionants episodis.


Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris