Larry Fessenden dirigeix 'BLACKOUT', una pel·lícula d'homes llop


El director de Depraved s'apropa ara amb el seu nou film als Licantrops, acompanyat de Barbara Crampton i Alex Hurt.


El setè llargmetratge de Larry Fessenden ha culminat el seu rodatge i ara prepara el procés de postproducció. Es titula 'Blackout', i és una pel·lícula protagonitzada per Alex Hurt (Foxhole), qui interpreta a un pintor de Belles Arts convençut que és un home llop.


Produïda per Glass Eye Pix, 'Blackout' va ser rodada a Hudson Valley (Nova York) amb la intenció de mostrar la quotidianitat dels seus carrers. Fessenden descriu la ubicació com “El meu enfocament va ser combinar un estil documental naturalista amb la mitologia dels homes llop”, i d'aquesta manera barrejar el costumisme de la societat actual amb clixés clàssics de cinema de monstres.


A més d'Alex Hurt com a protagonista, el repartiment el completa gent experimentada a treballar a la productora Glass Eye Pix, com són Addison Timlin (Depraved), Joe Swanberg (Tu ets el següent), Barbara Crampton (Re-Animator), Michael Buscemi (BlacKkKlansman), Motell Gyn Foster (Foxhole), Joseph Castillo-Midyett (Equalizer), Ella Rae Peck, Rigo Garay, John Speredakos (Wendigo), Jeremy Holm (The Ranger), James Le Gros (Foxhole) i Marshall Bell (Desafiament Total).


Estarem atents al desenvolupament d'aquesta producció de gènere de terror escrita i dirigida per Larry Fessenden. El seu anterior film dirigit va ser 'Depraved', una reinvenció moderna del clàssic 'El Doctor Frankenstein', el qual apuntava bones maneres malgrat la seva execució irregular. Veurem si aquest nou apropament a un altre monstre clàssic, com és el de l'home llop, aconsegueix més fortuna.


Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris