Salirofília a 'DEFILEMENT OF A PORCELAIN DOLL' (2022)


Una parafília sexual plasmada en cinema de la mà de Jonathan Doe.


Jonathan Doe ja té enllestida la tercera entrega de la sèrie Erotic Grotesque Nonsense, després de 'Barf Bunny' i 'The Degenerates'. Es titula 'Defilement of a Porcelain Doll', i en aquesta ocasió el director nord-americà aposta per posar en escena un nou fetitxisme: la Salirophilia.


La salirofília és l'acte de denigrar l'objecte de desig d'un individu. La història que presenta aquesta pel·lícula explica com una artista trastornada que viu sota les vies del tren d'una ciutat en ruïna, segresta dones i les utilitza com a teles per a la seva catarsi artística. Ella pren els seus cossos indecents i els purifica mitjançant l'obscenitat i la putrefacció.


Amb només dues actrius i un espai escènic 'Defilement of a Porcelain Doll' remet al cinema japonès d'humiliacions, tortures insuportables, escatologia i gore a dojo, en la línia de la sèrie 'Guinea Pig'. Cinema extrem dirigit a un públic cercador d'experiències angoixants d'origen underground.


L'actriu Felicia Fisher és l'actriu torturada a la pel·lícula, i recordem que ella també va protagonitzar les altres dues entregues de la sèrie. La novetat aquí és l'actriu porno Little Puck, com a artesana de la violència. Totes dues actrius també han col·laborat en l'escriptura del guió.


La sèrie de pel·lícules Erotic Grotesque Nonsense han estat produïdes per Vile Video Productions, i distribuïdes per Putrid Productions. A 'Barf Bunny' es va parlar de l'emetofília, mentre que a 'The Degenerates' es va centrar en la necrofília.


El pòster 'Defilement of a Porcelain Doll' és un homenatge a 'Guinea Pig: The Devil's Experiment', creat per Martin Trafford. Podeu veure el tràiler oficial a continuació:




Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris