'THE SOUND OF SUMMER' (2022): Paranoia extrema i automutilació incitada per l'home-cigala

Kaori Hoshino a The Sounf of Summer

L'òpera prima del director Guy és una pel·lícula de terror extrem rodada al Japó. En ella, es presenta a un home estrany que sempre camina amb caixes plenes de cigales vives... Per què les vol?


Un director de cinema que es fa dir Guy ha dirigit el seu primer llargmetratge amb la productora Sculpting Fragmetns Productions al Japó. Si bé ens alegrem per ell, el que realment ens interessa són les seves intencions amb estil i contundència que es veuen paleses en el tràiler oficial de l'obra, titulada 'The Sound of Summer'. Segons ell, han sigut quatre anys de treball.


Es tracta d'una pel·lícula de terror que parla sobre el deteriorament del seny en mans d'un ésser sinistre. Unes idees que el director ja es va començar a construir en un anterior curtmetratge titulat 'Difficulty Breathing', però en aquesta ocasió s'ha transmès tot “a una escala molt més gran i molt més sagnant”, tal com el director explica a la seva pàgina de Facebook.


'The Sound of Summer' situa l'espectador al càlid estiu japonès, quan les temperatures s'enfilen mentre que les cigales emergeixen per cantar. Una noia s'exposa durant dies al cant d'aquests insectes, i se sent cada cop més esgotada. Aviat comença a tenir malsons, i tem que l'home-cigala hagi plantat el seu eixam d'insectes dins el seu cos. Ella els ha de treure, costi el que costi. I així comença la seva espiral descendent cap a una paranoia extrema i l'automutilació.



Qui és l'home-cigala? Es tracta d'un home estrany que sempre camina amb caixes plenes de cigales vives. Ara bé -i el més important-, què fa amb elles?


Kaori Hoshino interpreta la noia protagonista, mentre que Shinya Hankawa és l'home-cigala. Dos actors novells.


La pel·lícula és una producció d'art i assaig amb un baix pressupost. El punt de professionalitat l'aporta l'artista Susumu Nakatani (Versus) al capdavant dels efectes especials, i el compositor de sintetitzadors foscos industrials MIROCHIP TERROR. Un equip professional per a un film on el gore i el so tenen un pes molt rellevant.


'The Sound of Summer' va ser estrenada al Japó aquest estiu. Per conèixer les opcions a veure el film us aconsellem que seguiu la pàgina oficial de Facebook.


Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris