Demián Rugna dirigeix 'CUANDO ACECHA LA MALDAD', un “thriller de possessió rural”


El director de la premiada Aterrados li queda poc per enllestir la seva nova pel·lícula de terror.


Ventana Sur és el mercat més important de continguts audiovisuals de Llatinoamèrica, i aquest 2022 s'ha celebrat entre els dies 28 de novembre i 2 de desembre. El Festival de Sitges ha estat present al festival i ha premiat algunes futures produccions de gènere fantàstic i terror, entre les quals es troba el nou projecte de Demián Rugna (Aterrados), titulat 'Cuando acecha la maldad'.


El premi ha estat la selecció del seu projecte a participar en el Showcase Blood Window de la pròxima edició del Marché du Film de Cannes, secció apadrinada pel Festival de Sitges, i a més a ser candidata a participar al Sitges 2023.


'Cuando acecha la maldad' es considera com un “thriller de possessió rural”, i que explica com dos germans troben un cadàver mutilat a prop de la seva propietat i es reuneixen amb els locals per resoldre el cas. S'acaben assabentat que els estranys esdeveniments del seu poble són per causa d'un esperit que ha posseït un home local.


És una coproducció de La Puerta Roja i Shudder que ja s'ha rodat i ara mateix es troba en procés de muntatge. La pel·lícula estarà enllestida a principis del 2023.


Shudder estrenarà 'Cuando acecha la maldad', i serà el seu primer original rodat en castellà. La primera imatge oficial ja està disponible a través de Variety.


Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris