El tràiler de 'MEDUSA'S VENOM' et deixarà de pedra

 

Devilworks promocionarà la pel·lícula al EFM de Berlín.


La Medusa era, segons la mitologia grega, un monstre ctònic femení amb serps al cap que convertia la gent en pedra. El cinema de terror ha aprofitat aquest personatge sensual i malvat en nombroses ocasions i fins avui dia, que continuen apareixent pel·lícules que han renovat la idea original cap a un cinema més juvenil, eròtic i acomodat en el context social amb motivació feminista en el que vivim a occident. És el cas de Medusa's Venom, la seqüela d'una pel·lícula titulada Medusa: Queen of the Serpents (2020) que va anar directe al mercat del vídeo d'una manera discreta.


Medusa's Venom promet un millor futur que la seva primera part. La pel·lícula s'estrenarà als Estats Units i al Canadà el 14 de febrer de 2023 en DVD i també a TV per cable, seguit d'un llançament digital complet. Posteriorment a l'estrena, la prestigiosa agència de ventes internacional Devilworks (especialitzada en gènere de terror) promocionarà el film a l'European Film Market de Berlín (del 16 al 21 de febrer) per donar-li una sortida internacional. Algun distribuïdor espanyol s'animarà a comprar-la?


La pel·lícula explica la història de la nouvinguda Lola, que és ben rebuda al cercle de Medusa i aconsegueix superar un poderós ritual que l'aproparà a les seves noves germanes; però el que espera és més influent i perillós del que mai s'havia imaginat: despertar la serp dins d'ella.


Chase Martins dirigeix i el guió l'ha escrit Craig McLearie. És una producció Jagged Edge Productions i Proportion Productions.


L'actriu Becca Hirani (It Came from Below) protagonitza Medusa's Venom, i l'acompanya May Kelly (Winnie the Pooh: Blood and Honey), Connor Powles (The Lost Island), i Ella Starbuck (As Strange as Angels).


Mira el tràiler oficial:



Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris