El viatge de Dràcula a bord del Demeter: Tràiler de 'THE LAST VOYAGE OF THE DEMETER'

 

André Øvredal capitaneja aquesta pel·lícula de terror basada en un capítol del Dràcula de Bram Stoker que arribarà als cinemes aquest estiu.


Universal Pictures torna a portar al compte Dràcula a les sales de cinema aquest estiu amb The Last Voyage of the Demeter, i aquesta tarda ha fet públic el tràiler oficial. L'estrena del film serà l'11 d'agost de 2023 als Estats Units.


El capità d'aquesta producció és l'escandinau André Øvredal (L'autòpsia de Jane Doe), i es basa en el capítol 'The Captain's Log' de la novel·la Dràcula (1897) de Bram Stoker, on es narra la manera que el vampir surt del port de Londres a bord del vaixell Demeter i l'estranya desaparició de la tripulació un cop van arribar al destí, el port de Whitby.


A diferència d'altres produccions on l'icònic vampir és protagonista, The Last Voyage of the Demeter aposta per mostrar un Dràcula monstruós complet, lluny de la imatge semihumana presentada per Universal fa més de 92 anys. Qui interpretarà al vampir és l'actor espanyol Javier Botet, el mateix que va interpretar la nena Medeiros (REC), la mare de Mamá o de dimoni a Expedient Warren 2, entre molts altres monstres del cinema de terror.


The Last Voyage of the Demeter és una producció que fa uns vint anys que Universal Pictures intenta dur al cinema, però fins aquest estiu no ho aconseguirà. Pel mig hi han passat molts guionistes i possibles directors. Bragi Schut (Samaritan) és qui va escriure la primera versió del guió, però l'última versió la va escriure Zak Olkewicz (Bullet Train). Pel mig han desfilat possibles directors (entre ells Robert Schwentke, Marcus Nispel, Stefan Ruzowitsky, David Slade i Neil Marshall) però, finalment, el citat André Øvredal ha estat l'escollit per agafar el timó del Demeter.


Corey Hawkins (Kong: L'illa Calavera) protagonitza la pel·lícula, acompanyat per Aisling Franciosi, Liam Cunningham, David Dastmalchian, Jon Jon Briones, Stefan Kapicic i Nikolai Nikolaeff, a més de Javier Botet. Quants d'ells arribaran a Whitby?




Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris