Damien Leone adverteix que 'TERRIFIER 3' serà molt més extrema que la 2a part

terrifier 3

El rodatge de Terrifier 3 començarà entre novembre i desembre amb els actors David Howard Thornton i Lauren LaVera.


Llum verda a la producció de Terrifier 3, la pròxima entrega de la saga protagonitzada pel pallasso Art que serà produïda per The Coven. Aquest anunci arriba després de promocionar-se el projecte al Festival de Canes, on s'han començat a gestionar les vendes mundials del film.

La pel·lícula acollirà un cop més els actors David Howard Thornton (Art The Clown) i Lauren LaVera (Sienna), a més del director creador de la franquícia Damien Leone. Tots junts, i sota el control del productor Phil Falcone, es preveu que a finals d'any iniciï el rodatge i Terrifier 3 sigui estrenada als cinemes el 2024.

La trama es manté en secret, però Leone -en paraules per Deadline-, ha dit que “superarà els límits del gènere de terror, continuant amb les gestes sense restriccions i intransigents que els fans de la franquícia han esperat i celebrat”, i adverteix “si creieu que el regnat de terror d'Art the Clown a la 2a part era extrem, encara no heu vist res”.

La productora Priscilla Ross Smith (The Coven) aposta per una mirada més empresarial del film, i ha anunciat que el pressupost de Terrifier 3 serà molt més elevat que les entregues anteriors, amb la intenció d'oferir a Leone “més llibertat creativa i deixar-lo ser tan salvatge com pugui.” Per si no n'hi hagués prou, ha advertit a l'Acadèmia de Cinema nord-americana: “totes les bromes a banda, aquest any anem a buscar l'Oscar”.

Terrifier 2 és una pel·lícula slasher protagonitzada pel pallasso Art que pertany a una franquícia de pel·lícules i curtmetratges creats pel cineasta Damien Leone. Va recaptar 15 milions de dòlars a taquilla amb un pressupost de 250.000. Explica com després de ser ressuscitat per una entitat sinistra, el pallasso Art torna al comtat de Miles, on ha de caçar i destruir una adolescent i el seu germà petit a la nit de Halloween.


Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris