El FANTASTIC 7 torna a Canes en la seva 5a edició

Belén Rueda a La Ermita


El Festival de Sitges presentarà La Ermita de Carlota Pereda (Cerdita) al Fantastic 7.


Entres els dies 16 i 23 de maig de 2023 se celebrarà el Marché du Film de Cannes, el mercat de cinema més important del món, dins del marc del Festival de Cannes. Un esdeveniment de pitching on les empreses productores, distribuïdores i agents de vendes s'aplegaran per donar sortida als seus projectes. Qui no faltarà a la cita és el Festival de Sitges, que de la mateixa manera que els quatre anys anteriors torna a organitzar l'esdeveniment Fantastic 7 en col·laboració amb el Director d'Assumptes Internacionals de l'INCAA Bernardo Bergeret.

Aquesta iniciativa neix de l'aliança entre set dels festivals de cinema fantàstic més rellevants del món, entre els quals es troben els de Bucheon, El Caire, de Guadalajara, de Nova Zelanda, el SXSW i el de Tallinn (que pren el relleu al de Toronto), a més del de Sitges. Tots ells apadrinaran a l'esdeveniment una producció en via de desenvolupament destinada a marcar tendència els pròxims mesos.

Enguany, Álex de la Iglesia és el padrí del Fantastic 7, prenent el relleu a Ana Lily Amirpour ('Mona Lisa & The Blood Moon'), i anteriorment a Mary Harron (American Psycho).

Si bé l'any passat el Festival de Sitges va presentar Venus de Jaume Balagueró, la qual va acabar sent el film inaugural del darrer certamen, la proposta per aquest 2023 és La Ermita. És la nova pel·lícula de Carlota Pereda (Cerdita), qui repeteix en gènere de terror acompanyada de l'actriu Belén Rueda (El Orfanato).

En aquest vídeo podeu veure breus tràilers de presentació de les set pel·lícules que seran presentades al Fantastic 7:


Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris