Emma Stone torna d'entre els morts en el tràiler de 'POOR THINGS'



Yorgos Lanthimos adapta la novel·la homònima escrita per Alasdair Gray.


El grec Yorgos Lanthimos (Dogtooth) ha dirigit una nova pel·lícula titulada Poor Things, que es basa lliurement en la novel·la d’Alasdair Gray publicada el 1992. A la vegada, aquesta novel·la estava inspirada en la pel·lícula La Nòvia de Frankenstein, però sota el filtre de l’alliberament de la dona i la igualtat.

Searchlight Pictures ha publicat un primer avançament de 35 segons de la pel·lícula. Com és d’esperar, Lanthimos ha aplicat a l’obra un estil molt personal a força de color i situacions surrealistes. També, se’ns fa inevitable pensar en el clàssic de la sèrie B Frankenputa. Estem davant de la versió de Lanthimos de La Nòvia de Frankenstein? En tot cas, el guió l’ha signat per Tony McNamara.

La pel·lícula explica “la increïble història i la fantàstica evolució de Bella Baxter (Stone), una noia a qui el brillant i poc ortodox científic Dr. Godwin Baxter (Dafoe) li va tornar la vida. Sota la protecció de Baxter, Bella està ansiosa per aprendre. Famolenca, Bella s'escapa amb Duncan Wedderburn (Ruffalo), un advocat astut i llibertí, en una aventura vertiginosa a través dels continents. Lliure dels prejudicis de la seva època, Bella es torna ferma en el propòsit de defensar la igualtat i l'alliberament”.

El repartiment aplega un bon grapat d’actors de renom, tals com Emma Stone, que protagonitza l’obra al costat de Willem Dafoe. També hi són Ramy Youssef, Jerrod Carmichael, Christopher Abbot i Mark Ruffalo.

A falta de ser estrenada, la MPAA (sistema censor nord-americà) ja ha avisat als distribuïdors de Poor Things pel seu contingut. Es parla d’escenes de sexe, nuesa, moments pertorbadors i sang. També de gènere fantàstic i romanç. Ens agrada tot plegat.

Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris