Es prepara una nova seqüela d'EL PROJECTE DE LA BRUIXA DE BLAIR


Oliver Park és l'escollit per dirigir la quarta pel·lícula de la saga, que distribuirà Lionsgate.


Lionsgate estrenarà una nova pel·lícula de la saga Blair Witch, la quarta d'aquesta franquícia de pel·lícules de “metratge trobat” que va començar el 1999 amb El Projecte de la Bruixa de Blair. Les intencions de la productora/distribuïdora és de continuar amb el mateix format i rellançar la saga.

Això ho ha anunciat a través del portal Production Weekly i a més ha revelat que el director Oliver Park és l'escollit per a dirigir-la. Ell ha estat el director dels curts de terror recents Vicious i Still, i la pel·lícula The Offering, aquesta última estrenada a sales de cinema fa just uns mesos. Per tant, l'escollit no és algú aliè al gènere de terror i estem convençuts que pot resoldre amb nota aquesta producció.

Encara no hi ha títol oficial. Qualsevol novetat avisarà Lionsgate.



Com dèiem, aquesta saga de pel·lícules va començar el 1999 amb El Projecte de la Bruixa de Blair, dirigida per Daniel Myrick i Eduardo Sánchez amb un pressupost de 200.000 $, i molts la consideren com un dels films més terrorífics de la història del cinema. Va ser un gran èxit comercial, aconseguint uns ingressos de 248 milions de dòlars a tot el món. Això va dur a la distribuïdora Artisan Entertainment i la productora Haxan Films a plantejar una seqüela. Just un any després, l'any 2000, arribava El llibre de les ombres, també terrorífica però ja amb menys fortuna comercial.

SINOPSI: El 21 d'octubre del 1994, Heather Donahue, Joshua Leonard i Michael Williams van entrar en un bosc de Maryland per rodar un documental sobre una llegenda local, "La bruixa de Blair". No se'n va tornar a saber. Un any després, va ser trobada la càmera amb què van rodar: mostrava els terrorífics fets que van donar lloc a la seva desaparició.

El 2016 arribaria una tercera pel·lícula titulada simplement Blair Witch, distribuïda per Lionsgate. El guió el va signar Simon Barrett i la direcció Adam Wingard (Tu ets el següent). Va ser plantejada com una seqüela directa d'El Projecte de la Bruixa de Blair.



Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris